NRK Meny
Normal

Weinstock utelukker ikke Sparta

Ulf "Uffe" Weinstock, som nylig takket nei til å fornye kontrakten i Stjernen, sier at jobben som Sparta-trener frister.

Ulf Weinstock

Ulf 'Uffe' Weinstock (t.h) som nylig takket nei til å fornye kontrakten i Stjernen, sier at jobben som Sparta-trener frister. Her sammen med Sparta-trener Rolf 'Roffe' Nilssons.

Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Dagen etter at Stjernen røk ut av sluttspillet søndag, ble det klart at Weinstock ikke er trener i Stjernen neste sesong.

- Sparta er en fin klubb

Nå er han i Sverige for å samle krefter, og til Sarpsborg Arbeiderblad sier han at han godt kunne tenke seg å ta over Rolf "Roffe" Nilssons jobb som Sparta-trener.

Nilsson meldte tidligere denne måneden at han gir seg som Sparta-trener etter sesongen.

- Ja, selvfølgelig, det er kjempeinteressant. Sparta er en fin klubb på mange måter, sier Weinstock.

Svensken understreker at han ikke har fått noen henvendelse fra Sparta, men at han er åpen for kontakt.

- Ja, absolutt, sier han til avisa.

Interesse fra Sverige

Weinstock forteller at han heller ikke har hørt fra andre norske klubber, men at han har blitt kontaktet av flere svenske klubber.

- Ja, det har jeg, «litt smått og blandat». Men jeg vil ikke utdytte dette nærmere, sier han.

Weinstock ledet Stjernen i to år og denne sesongen har laget hatt stor sportslig suksess, blant annet ved å slå topplag som Sparta og Vålerenga.

LES: Stjernen knuste Vålerenga

Tung tid

Til tross for at det også har vært en svært turbulent periode, sier svensken at det var tungt å gå fra Stjernen.

LES: Gir millionhjelp til Stjernen

LES OGSÅ: Skuffet Stjernen-trener gir seg

- Jeg er hjemme en tur i Sverige nå, det ble litt mye på en gang, vi røk ut på søndag og så får jeg beskjed mandag morgen om at jeg ikke får være trener neste sesong, det er klart det er litt tungt, sier "Uffe" til SA.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Nekter å betale for ubrukt plass

    Kevin Sivertsen fra Halden sa fra seg sin studieplass i Trondheim seks dager for sent, og må betale nesten 50 000 kroner i avgift til Høyskolen Kristiania i Trondheim. Sivertsen nekter å betale skolepengene på 50.000 til skolen, og saken kan havne i retten.

  • – Trist for demokratiet

    Stortingsrepresentant Ulf Leirstein i Frp mener at Sylvi Listhaug er utsatt for en heksejakt som mangler historisk sidestykke. Han tror likevel at Listhaug ved å trekke seg vil styrke regjeringssamarbeidet. Hun påtar seg mer ansvar enn det hun har, mener Leirstein.

    Ulf Leirstein
    Foto: Stian Pedersen / NRK