NRK Meny
Normal

Weinstock utelukker ikke Sparta

Ulf "Uffe" Weinstock, som nylig takket nei til å fornye kontrakten i Stjernen, sier at jobben som Sparta-trener frister.

Ulf Weinstock

Ulf 'Uffe' Weinstock (t.h) som nylig takket nei til å fornye kontrakten i Stjernen, sier at jobben som Sparta-trener frister. Her sammen med Sparta-trener Rolf 'Roffe' Nilssons.

Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Dagen etter at Stjernen røk ut av sluttspillet søndag, ble det klart at Weinstock ikke er trener i Stjernen neste sesong.

- Sparta er en fin klubb

Nå er han i Sverige for å samle krefter, og til Sarpsborg Arbeiderblad sier han at han godt kunne tenke seg å ta over Rolf "Roffe" Nilssons jobb som Sparta-trener.

Nilsson meldte tidligere denne måneden at han gir seg som Sparta-trener etter sesongen.

- Ja, selvfølgelig, det er kjempeinteressant. Sparta er en fin klubb på mange måter, sier Weinstock.

Svensken understreker at han ikke har fått noen henvendelse fra Sparta, men at han er åpen for kontakt.

- Ja, absolutt, sier han til avisa.

Interesse fra Sverige

Weinstock forteller at han heller ikke har hørt fra andre norske klubber, men at han har blitt kontaktet av flere svenske klubber.

- Ja, det har jeg, «litt smått og blandat». Men jeg vil ikke utdytte dette nærmere, sier han.

Weinstock ledet Stjernen i to år og denne sesongen har laget hatt stor sportslig suksess, blant annet ved å slå topplag som Sparta og Vålerenga.

LES: Stjernen knuste Vålerenga

Tung tid

Til tross for at det også har vært en svært turbulent periode, sier svensken at det var tungt å gå fra Stjernen.

LES: Gir millionhjelp til Stjernen

LES OGSÅ: Skuffet Stjernen-trener gir seg

- Jeg er hjemme en tur i Sverige nå, det ble litt mye på en gang, vi røk ut på søndag og så får jeg beskjed mandag morgen om at jeg ikke får være trener neste sesong, det er klart det er litt tungt, sier "Uffe" til SA.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Smuglet over 30 kilo tobakk

    Et par fra Syria ble tatt med 32,5 kilo tobakk i Rømskog ved 13-tiden tirsdag ettermiddag. Bilen de kjørte ble fanget opp av tollernes kamera på grensen, og de to ble brakt til lensmannen på Ørje. Det viste seg at de er asylsøkere i Sverige, så de blir utvist tilbake dit. Med seg på veien får de et forelegg på 100.000 kroner.

    Smuglet tobakk i Rømskog
    Foto: Tolletaten
  • Samarbeider om stort lagerbygg

    Borregaard og Borg Havn vil bygge et lagerbygg for lignin på Øra i Fredrikstad. Bygget kan bli 17.000 kvadratmeter stort, og stå ferdig til sommeren 2019, hvis planen blir en realitet. Meningen er å kutte ned på veitransport av råstoff til Borregaards produksjon, opplyser selskapet.