NRK Meny
Normal

Wehrman trener med Moss

Den tidligere FFK- og MFK-spilleren Kasey Wehrman trener med Moss fotballklubb.

Kasey Wehrman

Kasey Wehrman trener med Moss fotballklubb, der han spilte i 2000 og 2001. Han var i en periode kaptein på FFK. Australieren har 15 landskamper, og har spilt for flere norske topplag.

Foto: Teigen, Trond Reidar / SCANPIX

Midtbanespilleren fra Australia spilte for Moss Fotballklubb sesongene 2000 og 2001 sammen med blant annet nåværende toppspillerutvikler i MFK, Tor Trondsen.

- Det var Kasey selv som tok kontakt for å undersøke mulighetene med å kunne trene med A-laget en stund fremover, bekrefter hovedtrener Per Morten Haugen i Moss fotballklubb til mossfk.no .

Wehrman er for tiden uten klubb og kan derfor trene fritt med andre klubber.

Han er "bosmanspiller" og har også trent med FFK etter returen fra Lyn FC i vinter.

Les også:

Fotballnomade på norsk jord

Kasey Wehrman (født 16. august 1977) er fra Cloncurry i Australia.

Han har spilt for de australske lagene Brisbane Strikers og Perth Glory før han kom til Moss og senere til Lillestrøm SK (2003-2007).

Wehrman var i en periode Fredrikstads fotballklubbs kaptein, men før 2009-sesongen mistet han kapteinsbindet til Abgar Barsom.

Kasey Wehrman hadde kontrakt med FFK ut 2009-sesongen, som ikke ble forlenget etter sesongslutt. Han var utlånt til Lyn FC i deler av 2009-sesongen.

Han har 15 A-landskamper for Australia.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se nyhetene fra NRK Østfold

    Renée Nilsen gir deg nyhetene fra NRK Østfold klokka 22:55.
  • 60 klager på Sykehuset Østfold

    I løpet av fire måneder har Sykehuset Østfold fått 60 klager på behandling, skriver VG. Dårlig behandling, korridorpasienter og neglisjering er innholdet i noen av klagene. Pasientombudet er bekymret over tilstanden.