NRK Meny
Normal

Vurderer salg av Shaaban

Fredrikstad fotballklubb vil vurdere et salg av keeper Rami Shaaban i høst hvis det kommer et godt nok tilbud.

Rami Shaaban, keeper
Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN / Scanpix

Det bekrefter assistenttrener Per Morten Haugen. Svenske Aftonbladet skriver at den rumenske toppklubben, Cluj, skal være interessert i FFKs svenske landslagsskeeper.

Ingen konkrete bud enda

Den samme klubben kjøpte nylig Rosenborgs back Mikael Dorsin. Men verken Rami Shaaban eller FFK har så langt ikke mottatt noe bud.

-  Vi har foreløpig bare mottatt forespørsler, men vi har ikke fått noen konkrete bud enda, sier assistenttrener, Per Morten Haugen til NRK.

- Kommer dere til å selge Rami Shaaban dersom dere får et godt bud?

- Det vil vise seg hvor godt budet er, men vi kommer til å gjøre en vurdering sammen med Rami på de budene som kommer. Og hvis alle parter føler at det er riktig så vurderer vi det, sier han.

Populær

Når det gjelder Rami Shaabans markedsverdi mener Haugen det vil variere med hvem som vil kjøpe og om det er klubber utenfor Skandinavia.

- Det er mer penger i fotball utenfor Sveriges og Norges grenser, og Shaabans markedsverdi kommer jo litt an på hvor mye en potensiell kjøper har til rådighet rent økonomisk, sa Haugen til NRK onsdag.

Rami Shaaban har spilt en rekke glimrende kamper for det svenske landslaget, ble cupmester med FFK i fjor og ble nominert til og vant tittelen "Årets keeper" i Sverige i fjor.

I år er han nominert til "Årets keeper" i Sverige og til Kniksen-prisen i Norge.

Shaaban er derfor en spiller mange har lagt merke til gjennom de senere årene.

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • 18.50: Se Østfold-nyhetene her

  • Kontroll på skogbrann

    Brannmannskapene som har jobbet i hele dag med å slokke skogbrannen i Trøgstad, har nå kontroll på brannen. – Brannårsak skal være lynnedslag, forteller brannsjef, Bjørn Stolt, til Smaalenenes Avis. Det vil foregå ettersokking på stedet de neste par dagene.