NRK Meny
Normal

Vurderer fengsling etter skytedrama

Tre personer ble pågrepet etter en voldsepisode i Sarpsborg natt til lørdag. Nå vurderes det om mennene skal varetektsfengsles.

Laster kart, vennligst vent...

To personer skal ha blitt truet, og en av dem slått med et skytevåpen i Sarpsborg natt til lørdag. Det skal også ha blitt avfyrt skudd.

– Etterforskningen har vært prioritert. Juristen vurderer nå om de tre skal varetektsfengsles, sier krimvaktleder i Østfold politidistrikt, Frode Sivertsen.

Politiet gjennomførte avhør på lørdag, men Sivertsen vil ikke gå inn på hva som har blitt sagt.

– Vi har fått opplyst saken godt. Det gjenstår noe etterforskning og søk etter spor. Jeg kan ikke si noe om hva slags spor, sier Sivertsen.

To menn ble pågrepet ved Eidet-området i Sarpsborg etter en politijakt med blant annet politihelikopter og politihunder lørdag morgen. Senere ble en tredje person pågrepet.

De tre skal ikke være i slekt.

– Jeg vil ikke si noe om motiv på nåværende tidspunkt. Det er fortsatt ting vi trenger å jobbe med for å få full oversikt, sier vakthavende jurist Dag-Fredrik Reymert.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kontroll på skogbrann

    Brannvesenet i Fredrikstad har kontroll på en lyng- og skogbrann på Vikane. Fredag formiddag fikk brannvesenet melding om at det brant i et ca. ett mål stort område ved Sareptaveien. Alarmsentral Brann Øst advarer mot stor skogbrannfare.

  • Trafikkuhell på E6 ved Solli

    Det er kødannelse på E6 ved Solli. Årsaken er et trafikkuhell i sørgående retning. Nødetatene er på vei.