NRK Meny
Normal

Voldsoffer overført til Oslo

Den eldre kvinnen som ble utsatt for stygg vold i boligen sin i Halden natt til mandag, er overført til et sykehus i Oslo.

Brutal vold i Halden

En 76 år gammel kvinne ble utsatt for brutal og grov vold i sitt eget hjem natt til mandag.

Foto: NRK

I går ble det klart at kvinnen som er siktet for grov vold i Halden har erkjent straffeskyld i avhør. Natt til mandag denne uka ble en 76 år gammel kvinne utsatt for grov vold i sitt eget hjem i Sponvika i Halden.

  • Les alt om voldssaken her

Kvinnen ble funnet alvorlig skadet og har vært til behandling på sykehuset i Fredrikstad. Nå er hun blitt overført til et sykehus i Oslo. Der skal hun behandes videre for skadene hun har pådratt seg.

– Tilstanden hennes er fortsatt alvorlig, men det er ikke fare for livet hennes, sier fungerende krimsjef Vidar Andersen til NRK.

Den fornærmede blir ikke avhørt nå, mest sannsynlig vil hun ikke kunne avhøres før over helgen.

– Vi står nå foran et langvarig arbeid med teknisk gjennomgang. Det kan ta tid, sier Andersen.

Den foreløpige tekniske rapporten er ferdig, men politiet er ikke ferdige med undersøkelsene på åstedet.

– Motivet i saken er fremdeles ikke klarlagt. Vi har ingen holdepunkter for at flere personer har vært involvert i hendelsen, opplyser Andersen til NRK.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mistet jobben etter journalsnoking

    Seks NAV- ansatte i Østfold har mistet jobben på grunn av journalsnoking de siste seks årene. Det bekrefter fylkesdirektør i NAV Østfold Sverre Jespersen. De seks som har måtte slutte i jobbene sine har alle snoket i sensitive opplysninger til personer de ikke er saksbehandlere for. NAV har nulltoleranse når det gjelder journalsnoking, forteller fylkesdirektøren.