NRK Meny
Normal

Vogntogulykke i Rakkestad

Et vogntog veltet på riksvei 124 fra Rakkestad mot Askim, onsdag.

Ulykken skjedde like etter klokken 12.00 onsdag formiddag, og vogntogsjåføren kom ikke til skade.

Vogntoget kjørte ut av veien rett etter en sving etter Nolumsletta ved avkjøringen til Os kirke i Rakkestad.

Veien ble stengt

Politiet var raskt på stedet og dirigerte trafikken forbi ulykkesstedet. Veien var stengt i drøyt halvannen time, mens vogntoget ble fjernet fra ulykkesstedet.

– Ulykkesstedet kan komme litt brått på siden det er rett etter en sving, men vi er på stedet og dirigerer trafikken. Det er mulig at veien blir stengt mens vogntoget dras opp fra grøften, sa operasjonsleder Rune Arneberg i Østfold politidistrikt klokken 13.15 onsdag ettermiddag.

Mistet kontrollen over vogntoget

Vogntogsjåføren mistet kontroll over vogntoget da ene hjulsettet kom utenfor veien og dro med seg kjøretøyet ut i grøfta.

Ingen andre bilister var involvert i ulykken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Andre kvalikrunde i cupen klar

    Norges Fotballforbund har offentliggjort kampene i den andre kvalifiseringsrunden i NM for menn. Østsiden møter Rakkestad, Selbak møter Lommedalen, Råde møter Årvoll og Sprint/Jeløy skal spille borte mot Ullern. Kampene spilles 4. april.

  • Arrestert for å ulovlig bevæpning

    To personer er pågriper av politiet i Askim for å ha skutt med en softgun-pistol i Askim sentrum. Politiet ble varslet om at personer var i besittelse av en pistol, og da de kom frem viste det seg å være en softgun-pistol, skriver Smaalenenes Avis.