NRK Meny
Normal

Viser semifinalen på storskjerm

Quality Hotel i Sarpsborg vil skape cupfest når Sarpsborg 08 og Viking møtes til semifinalen i cupen i september.

Fullsatt Quality

Også i 2013 valgte hotellet å sende en Sarpsborg-kamp på storskjerm. Da møttes 1000 sarpinger for å se lagets siste seriekamp.

Hotellet har slått seg sammen med flere lokale krefter i Sarpsborg for å vise semifinalen i cupen på storskjerm.

Dette gjør de for å lage cupfest også for supporterne som ikke har muligheten til å dra til Stavanger.

– Vi alle stiller opp gratis for å lage en hyggelig kveld for de som ikke klarer å komme seg til Stavanger. Det viktigste er å få flest mulig sarpinger på kampen i Stavanger, men vi vet at dette kan by på utfordringer for mange ettersom kampen spilles på en torsdag sier hotelldirektør Richard Paulsen i en pressemelding.

– Vi trenger sarpinger på stadion

Sammen med blant annet byselskapet ISarpsborg, Stian Joneid, Sarpsborg 08 og supporterklubben Fossefallet gjentar de suksessen fra 2013.

Da samlet 1000 sarpinger seg for å se lagets siste bortekamp i serien - også det mot Viking - på storskjerm.

– Fossefallet jobber mot næringslivet i håp om å få sponset en buss til oljebyen. Det er viktig og huske at vi trenger også supportere på stadion for å heie frem gutta. Tilbudet på hotellet er for de som ikke har mulighet til å reise til Stavanger og som ønsker å se kampen sammen med andre glade supportere her hjemme, forteller Paulsen, som påpeker at arrangementet er gratis.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Slevik vant Europacupen

    Sleviks innebandyherrerer vant i kveld Europacupen. De slo det latviske laget Valmiera 8-5. Ryan Halldén ble kåret til Sleviks beste spiller i finalen. Slevik vant samme turnering for noen år siden. Det skriver f-b.no.

  • Etterlyser stjålet bil

    En bil ble stjålet fra et verksted i Skiptvet natt til i dag. Den stjålne bilen er en Mercedes E270, med kjennetegn CE97318. Noen nøkler til andre biler ble også tatt.