NRK Meny
Normal

Ville smugle ut 250.000.-

En danske ble  fredag varetektsfengslet i en uke etter at tollvesenet beslagla 250.000 kroner på Svinesund torsdag.

Illustrasjonsfoto
Foto: Sara Johannessen / Scanpix

Mannen hadde pengene med seg på utenlandstoget, og var på vei til Sverige.

Politiet ønsker ikke å gi flere detalsjer om saken av hensyn til etterforskningen.

Hadde hasj i lomma

Mannen hadde også ti gram hasj på seg og politiet mistenker nå at pengene var ment å brukes til noe kriminelt forklarer politiadvokat Ole Richard Holm Olsen i Halden:

- Vi har ingen formening om hvorfor han hadde så mye penger med seg, men vi tror pengene stammer fra kriminalitet. I og med at mannen hadde narkotika i lomma, ser vi det som sannsynlig at han har tilknytning til den slags kriminalitet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Folk i Hobøl uten vann

    Det er brudd på en hovedvannledning i Hobøl. Det innebærer at store deler av nordre Hobøl er uten vann. Kommunen jobber med å finne bruddstedet.

    – Hvis noen oppdager vann fra bakken, så ring oss så fort dere kan. Lekkasjen påvirker mange så vi har et stort område å lete etter lekkasjen på, skriver vannverket på Facebook og beklager ulempene.

  • Lettere å avsløre journalsnoking

    Det skal bli lettere å avdekke journalsnoking. Fra januar neste år gjør Helse Sør-Øst det langt enklere å få innsyn. Da skal alle pasienter kunne logge seg inn på helsenorge.no og lese egne journaldokumenter, men også en logg over hvem som har sett i journalen.