NRK Meny

Vil samarbeide om billettløsning

Selskapene som har ansvar for kollektivtrafikken i Rogaland, Agder, Buskerud, Akershus, Oslo og Østfold skal samarbeide om videreutvikling av billetthåndtering. Det skriver Østfold fylkeskommune på sine hjemmesider. Samarbeidet omhandler blant annet en felles mobilløsning, som skal bygges på Ruters mobilbillett.

To røde busser møtes på fv 109 i Rolvsøy
Foto: Anne Ognedal / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Det må bevilges mer penger

    -Vi løser ikke problemene på Sykehuset Østfold uten å bruke mer penger. Det sier Arbeiderpartiets Stein-Erik Lauvås. I dag var det møte mellom Østfoldbenken på Stortinget og sykehusets ledelse og tillitsvalgte. Lauvås er enig med flere fra sykehuset i at akuttmottaket må bygges ut. -Det må penger til for å løse den daglige driften, bemanningen må stå i stil til hva slags oppgaver som skal løses og dette er helsestatsrådens ansvar, sier Lauvås.

  • Kun 1 av 3 russebiler besto test

    Kun en av tre russebiler bestod den tekniske kontrollen Statens vegvesen har gjennomført de siste ukene. Russen er flinke til å rette opp mangler, men fortsatt er det mange russebiler på norske veier som ikke er godkjent, sier Linda Botten i Statens vegvesen.