NRK Meny

Vil kjøpe 80 mål i Rygge

AIM Norway som driver med vedlikehold av fly, forhandler med Forsvarsbygg om kjøp av en 80 mål stort tomt i Rygge, skriver Moss Avis.

Selskapet har planer om å etablere et motordepot og bygge et vedlikeholdssenter for de nye kampflymotorene, men finansieringen er ennå ikke på plass. AIM Norway opplyser til Moss Avis at det trolig vil starte med en arbeidsstokk på 30–40 personer som senere skal kunne vokse til flere hundre.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tunnel stengt på ubestemt tid

    Oslofjordtunnelen er stengt på ubestemt tid, etter en ulykke der en kvinne i 50-årene omkom. Pårørende er varslet. Oppryddingsarbeidet i tunnelen er i gang, men det er tidkrevende, skriver politiet. Det er usikkert hvor store skader det er på tunnelveggen.

  • Ikke bypakke til Moss

    Byområdet Moss/Rygge ligger ikke an til å få penger fra staten i egne støtteordninger for å redusere biltrafikken. Det sa samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen i stortingets spørretime i dag. Han mener ikke at en belønningsordning er rette virkemiddel for å få flere til å gå, sykle eller ta kollektivtransport i dette området.