Vil ikke bekrefte ny FFK-granskning

Ifølge Aftenposten skal FFK ha satt 800 000 kroner inn på en konto i et skatteparadis.

FFK-supportere

Ifølge Aftenpostens kilder undersøker Skatt Øst en ny FFk-overføring - denne gangen til et skatteparadis.

Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Det er Aftenposten som i dag skriver at Fredrikstad FK skal være i politiets søkelys for tredje gang på kort tid.

Den såkalte Piiroja-saken har allerde vært behørig omtalt i mediene flere uker. Det samme har omstendighetene rundt overgangen til Abgar Barsom.

I dag skriver Aftenposten at FFK i tillegg skal ha sendt 800 000 kroner til et skatteparadis. Denne overføringen, som ifølge avisa undersøkes av Skatt Øst, skal ha skjedd sommeren 2007.

– Jeg ønsker ikke kommentere denne saken, sier skattekrimsjef Jan Egil Kristiansen i Skatt Øst til NRK.no.

LES OGSÅ:

– Helt ukjent for meg

NRK.no har også vært i kontakt med Østfold-politiet, men heller ikke der kan noen bekrefte at en ny FFK-sak etterforskes.

FFKs styreleder Svein Johannessen har ikke hørt om den påståtte pengeoverføringen fra 2007.

– Dette er helt ukjent for meg, men det er også forhold som er langt tilbake i tid, understreker Johannessen overfor Aftenposten.

FFK, den estiske fotballspilleren Raio Piiroja, og fire andre personer tilknyttet klubben er under etterforskning siktet for skatteundragelse av 1,8 millioner kroner.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kjørte ruset i 130 kilometer timen

    En 46 år gammel mann kjørte motorsykkel i amfetaminrus i 130 kilomter i timen. Kjøringen fant sted på E6 i Ski i midten av september. Fartsgrensen på stedet er 110. Fredrikstad tingrett har gitt 46 åringen en betinget dom på fengsel i 30 dager. Mannen må betale en bot på 10.000 kroner, og han mister førerkortet for en periode på 15 måneder.

  • – Rammer matproduksjonen vår

    – Regjeringas landbruksmelding vil få store konsekvenser for Østfold over tid og rammer matproduksjonen i distriktet kraftig, det mener leder i Østfold Bondelag, Martha Mjølnerød. Landsbruksmeldinga, som ble lagt fram i dag, legger rammer for framtida. Blant annet ønsker Regjeringa å fjerne målet for økologisk matproduksjon, de vil ha mer konkurranse, større gårdsenheter og kutte i melkekvotene. Landbruksmelding skal vedtas av Stortinget.