NRK Meny
Normal

Vil ha Eggen til FFK

FFK-spiller Pål André Czwartek ønsker gjenforening med gamletreneren.

Knut Torbjørn Eggen

Han er ledig på markedet, og nå ønsker Pål André Czwartek at Knut Torbjørn Eggen skal ta over som trener i Fredrikstad. Eggen trente klubben fra 2002-2006.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Czwartek

Czwartek, som sitter i spillerutvalget til FFK, innrømmer at det blir vanskelig å gå videre med Tom Nordlie som mislyktes med å redde tippeligaplassen.

Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Tom Nordlie er trener i Fredrikstad, men til Dagbladet sier Czwartek at han vil at Eggen skal ta over.

– Flere av spillerne har gode erfaringer med ham som trener, sier Czwartek til Dagbladet.

Czwartek, som sitter i spillerutvalget til FFK, innrømmer at det blir vanskelig å gå videre med Tom Nordlie som mislyktes med å redde tippeligaplassen.

Ledig på markedet

– Nordlie har absolutt sine positive sider. Men spillerne har hatt problemer med å takle atferden hans. Han har en lederstil som skaper frykt. Blant annet kan han skjelle ut folk i åpent landskap.

Les også: FFK-spillere vil bli kvitt Nordlie

Knut Torbjørn Eggen har forøvrig sagt opp sin stilling som utviklingsansvarlig i Moss Fotballklubb. Han har tidligere uttalt at han ønsker å trene et lag igjen.

Les også: Eggen ferdig i Moss

— Jeg har hatt ham som trener før. Han er dyktig, og kan være mannen som samler gruppa, sier forsvarskjempen.

Knut Torbjørn Eggen trente Fredrikstad fra 2002 til 2006. Han førte laget fra andredivisjon til eliteserie, og vant cupen.

Tom Nordlie ble hentet til FFK for å redde plassen i eliteserien. Det endte med nedrykk etter at klubben ble slått av Sarpsborg 08 i kvalifiseringen. Nordlie har kontrakt med Fredrikstad til 2011.

Les også:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: