NRK Meny
Normal

Vil fortsatt ha Shaaban

Hammarby er fortsatt interessert i Fredrikstad fotballklubbs Rami Shaaban, men det er for høy pris på ham, melder Hammarby.

Raami Shaaban
Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX / KOD 10010

Forhandlingene mellom klubbene har pågått over flere måneder, og det er prisen FFK har satt på Shaaban det strander på.
 
- Det er mye penger involvert, og vi ser over våre økonomiske ressurser. Vårt ønske er å  få sluttført avtalen raskt og definitivt innen overgangsvinduet stenger i Sverige den 31. mars, sier informasjonssjef i Hammarby fotball, Urban Rybrink, til NRK.

Villareal-utleie innvirker ikke på Shaaban-kjøp

Hammarby har leid ut sin internasjonale stjernespiller Sebastian Eguren til den spanske toppklubben Villarreal.

Utlånsavtalen vil trolig bidra til at Hammarby får rundt tre millioner i kassen, men får ingen innvirkning på et eventuelt Shaaban-kjøp.

- Om Villareal kommende sommer bestemmer seg for å kjøpe Eguren, så vil det tilføre oss midler som vi kan reinvestere i spillere. Men slik utleieavtalen nå foreligger, så innvirker ikke leieinntektene på vår evne til å kjøpe Rami, sier Rybrink.

- Best for alle å bli ferdige

Over flere måneder har forhandlingene mellom FFK og Hammarby pågått uten at klubbbene har kommet til enighet.

Rami Shaaban, som to år på rad er kåret til Sveriges beste keeper, har mange gode landskamper og et norsk cupmesterskap å vise til fra 2006- og 2007-sesongene, og Shaaban er ønsket velkommen til Hammarby av klubbens supportere.

Rami Shaabans personlige avtale med Hammarby er diskutert og kommet på plass, men FFKs prislapp på Shaaban har ført til at Hammarby har nølt.

Nå mener Hammarby det må komme en løsning, og Rybrink peker på at det både er viktig for Rami Shaaban at han får vite hvor han skal spille fra sesongstart, og at det er viktig også for både FFK og Hammarby å vite hva slags stall de starter sesongen med.

- Det er best for alle at vi nå setter oss ned og fører forhandlingene til en slutt. Hadde vi ikke hadde hatt tro på dette hadde vi lagt bort forhandlingene for lenge siden, sier Urban Rybrink til NRK.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Setter opp fartsgrensen på E6

    Fra mandag kan man igjen kjøre i 110 km/t på E6 mellom Korsegården i Ås og Moss, skriver Moss Avis. Gjennom vinteren har strekningen hatt fartsgrense på 100 km/t.

  • Fire av fem bedrifter med mangler

    Fire av fem bedrifter i Østfold og Akershus som ble kontrollert av arbeidstilsynet i februar og mars, hadde feil og mangler på produksjonsutstyr. Slike mangler kan føre til alvorlige skader, mener tilsynet.