NRK Meny
Normal

Vil du at vi skal «BlimE»?

Fredag skal elever ved nesten 800 skoler over hele landet danse «BlimE-dansen». Vil du at NRK skal komme til din skole og filme dansen? Da kan du melde deg på her!

Markus Bailey - BlimE

Markus Bailey og resten av NRK Super-gjengen vil gjerne ha med din skole når de skal danse årets BlimE-dans!

Foto: NRK

Det er under en uke igjen til NRK Supers BlimE!-2014 går av stabelen over hele Norge.

Til nå har hele 785 skoler meldt seg på årets BlimE-dans, mens det i fjor deltok 625 skoler. Det betyr at NRK Super i år setter ny verdensrekord!

Fredag 24. oktober klokka 12.00 håper vi elever på alle landets barneskoler blir med og danser sammen med NRK Super.

Skal din skole delta på årets BlimE? Da vil vi gjerne komme og besøke deg og dine venner! Vi kommer med våre kameraer og sender dansen til din skole direkte på NRK Østfold sine nettsider.

Vi kan også ta med oss et lydanlegg hvis dere ikke har et selv.

Det eneste du trenger å gjøre er å sende oss en e-post med en begrunnelse for hvorfor vi skal komme til akkurat din skole. Send e-posten til ostfold@nrk.no og merk den med «BlimE 2014»

Du kan også sende oss en video på enten Facebook eller Instagram. Da må du merke videoen din med #nrkøstfold.

Se også filmen under for å lære deg hele BlimE-dansen 2014.

Created by InfoDispatcher

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Går for science-linje igjen

    Fylkestinget har vedtatt å ha to science-linjer på Greåker videregående skole igjen. Tallet på studieplasser ble kuttet fra 60 til 30 i fjor, men en underskriftsaksjon fikk nok respons til at fylkestinget måtte behandle et forslag. I dag var det et enstemmig fylkesting som doblet skoletilbudet igjen.

  • Brussalget i Norge kraftig ned

    Salget av brus i Norge har gått ned med 12 millioner liter hittil i år, melder NTB. Det er en nedgang på nesten 11 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Bryggeri- og drikkevareforeningens oversikt viser at salget av brus tilsatt sukker alene har gått ned med 12,48 prosent.

    Importerer brus og godteri
    Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK