NRK Meny

Vil bedre ansattes sikkerhet

Fredrikstad tingrett har søkt domstolsadministrasjonen om penger til å bedre sikkerheten for de ansatte. Det skriver Fredriksstad Blad. Først og fremst er det resepsjonsområdet i tingretten som må utbedres eller bygges om. Ifølge sorenskriver Arnfinn Agnalt, har de hatt trusselsituasjoner, tyveri og hendelser som har gjort at de har måttet ha politivakt i lokalet.

Fredrikstad tingrett
Foto: Rune Fredriksen / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Norske Skog begjæres trolig konkurs

    Styret i Norske Skogindustrier kommer trolig til å starte konkursbehandling, etter de varslede planene om å selge datterselskapet Norske Skog. Det melder E24. Aker ASA og Oceanwood varslet tidligere i dag at de sammen vil kjøpe Norske Skog AS. – Styret konstaterer at det nå er lite håp om at styrets forslag til gjeldsordning vil la seg gjøre. Som en konsekvens av det er det sannsynlig at Norske Skogindustrier starter konkursbehandling, skriver de i en børsmelding.

    Ved tømmerlageret til Norsk skog mates trestokkene videre inn i fabrikkanlegget
    Foto: NRK
  • Lovløse på moped og i bil

    Politiet i Fredrikstad har anmeldt en kvinne i 40-årene, for å ha kjørt moped uten førerkort i Lislebyveien. Litt tidligere ble en kvinnelig bilist i 30-årene anmeldt for å kjøre bil uten førerkort. Bilen skal avskiltes.