NRK Meny
Normal

Vil avsløre FFKs problemer

To av FFKs mest profilerte supportere, Ulf Berg og hans sønn Jaran, sier årsaken til FFKs problemer vil bli avslørt.

Video nsps_upload_2009_11_10_19_24_34_130.jpg

– Nå skal sannheten frem, sier Ulf Berg til NRK.

Berg er representanter for en ukjent utbrytergruppe i FFK. I følge dem består den av folk fra klubbens administrasjon, styremedlemmer og sponsorer. I løpet av sesongen har de hatt flere hemmelige møter.

– Vi har snakket om klubbens fremtid. Vi har sett at måten klubben har blitt ledet på ikke fungerer lenger. Noe må skje. Det har vært mistillit til direktøren fra spillere og administrasjonen.

Kjent med møter

Runar Henriksen, Adm. direktør i FFK.

Administrerende direktør i FFK, Runar Henriksen, sier han vet at det er personer i hans administrasjon som jobber for å få han fjernet fra stillingen.

Foto: Nrk / NRK

Ledelsen i FFK er ikke kjent med at det har foregått hemmelige møter i ffk-systemet. Men direktøren vet om at det er personer i hans adminstrasjon som jobber for å få ham fjernet fra stillingen.

Påstandene om at det finnes styremedlemmer i den hemmelige utbryter-gruppen som ønsker ham vekk, ønsker han ikke å kommentere.

Ulf Berg sier at han vil røpe hvem som har deltatt på møtene, men han vil vente til etter kveldens møte

Må stå frem

– Vi nevner ingen navn nå. Vi skal først prate med de som har vært med, sier han.

Berg vil gi de innvolverte i den hemmelige-gruppen en sjanse til å stå åpent frem med kritikken.

– De bør stå for det de har vært med på. Hvis ikke skal folk få greie på hvem som har vært med på møtene, sier han.

Se video: - Interne konflikter sendte FFK ned

Video nsps_upload_2009_11_10_19_36_53_132.jpg

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Satser på cruiseanløp

    Fylkesutvalget i Østfold vil fortsette å støtte prosjektet Cruise Østfold, som har som mål å gjøre Øra i Fredrikstad til den mest attraktive cruisedestinasjonen i Oslofjorden. Fylkesrådmannen anbefalte politikerne å si nei til søknaden om 800.000 kroner i støtte, men fylkesutvalget ønsker å finne midler til satsingen.

  • Uskikket til næringsvirksomhet

    En 43-åring fra Rygge er fradømt retten til å drive næringsvirksomhet i minst fem år. I en dom fra Moss tingrett blir mannen beskrevet som særdeles uskikket til å drive næringsvirksomhet, etter flere tidligere dommer for blant annet brudd på regnskapslov, bokføringslov samt bedrageri. Han må også sone fem måneder i fengsel for regnskapsmangel.