NRK Meny
Normal

Viktige poeng for Kvik

Kvik Halden tok tre poeng, uten å kunne knappe inn på lederlaget i 2. divisjon avdeling 1. Moss tapte nemlig sin kamp for topplaget Ullensaker/Kisa.

Tor Thodesen

INGEN GOD DAG FOR MOSS. Moss-trener Tor Thodesen må konstatere at hans gulsvarte spillere ikke strakk til mot serielederen.

Foto: Yngve Tørrestad / NRK

Moss Fotballklubb hadde håpet å få et kortest mulig opphold i årets 2. divisjon avdeling 1, men slik ser det ikke ut til å gå, når fire kamper gjenstår i årets serie.

Moss ligger i nedre halvdel med sine 26 poeng, og har kun fire lag bak seg, med henholdsvis 24, 22, 15 og 5 poeng.

Skulle det verst tenkelige skje, at også de gjenstående kampene ender meg mager poengfangst, kan mossingene måtte ta til takke med 3. divisjon neste sesong, dersom lagene bak vinner.

Topplaget på besøk

Til Melløs stadion lørdag kom ingen ringere enn Ullensaker/Kisa.

Det ble vanskelig for Moss, og mossingene de tapte 2-4.

Topplaget Ullensaker/Kisa har tatt bra for seg i år, og ligger øverst på tabellen med 42 poeng på samme antall spilte kamper som Moss, nemlig 22.

Kvik mot bunnlag

Kvik Halden hadde et av bunnlagene på besøk, da Nardo gjestet Halden stadion lørdag.

Etter en forrykende vår-åpning av Kvik Halden, og tabelledelse i den første del av sesongen, har høsten langt i fra vært noen suksess.

Seieren lørdag over Nardo var knepen, og selv om 1-0 hjemme ga de viktige tre poengene, klarte ikka Halden-laget å ta inn forspranget på Ullensaker/Kisa, som slo Moss.

Kvik Halden ligger nå med 35 poeng etter 22 spilte kamper.

Tabellen i 2. divisjon avdeling 1

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kontroll på skogbrann

    Brannvesenet i Fredrikstad har kontroll på en lyng- og skogbrann på Vikane. Fredag formiddag fikk brannvesenet melding om at det brant i et ca. ett mål stort område ved Sareptaveien. Alarmsentral Brann Øst advarer mot stor skogbrannfare.

  • Trafikkuhell på E6 ved Solli

    Det er kødannelse på E6 ved Solli. Årsaken er et trafikkuhell i sørgående retning. Nødetatene er på vei.