NRK Meny
Normal

Viktige poeng for Kvik

Kvik Halden tok tre poeng, uten å kunne knappe inn på lederlaget i 2. divisjon avdeling 1. Moss tapte nemlig sin kamp for topplaget Ullensaker/Kisa.

Tor Thodesen

INGEN GOD DAG FOR MOSS. Moss-trener Tor Thodesen må konstatere at hans gulsvarte spillere ikke strakk til mot serielederen.

Foto: Yngve Tørrestad / NRK

Moss Fotballklubb hadde håpet å få et kortest mulig opphold i årets 2. divisjon avdeling 1, men slik ser det ikke ut til å gå, når fire kamper gjenstår i årets serie.

Moss ligger i nedre halvdel med sine 26 poeng, og har kun fire lag bak seg, med henholdsvis 24, 22, 15 og 5 poeng.

Skulle det verst tenkelige skje, at også de gjenstående kampene ender meg mager poengfangst, kan mossingene måtte ta til takke med 3. divisjon neste sesong, dersom lagene bak vinner.

Topplaget på besøk

Til Melløs stadion lørdag kom ingen ringere enn Ullensaker/Kisa.

Det ble vanskelig for Moss, og mossingene de tapte 2-4.

Topplaget Ullensaker/Kisa har tatt bra for seg i år, og ligger øverst på tabellen med 42 poeng på samme antall spilte kamper som Moss, nemlig 22.

Kvik mot bunnlag

Kvik Halden hadde et av bunnlagene på besøk, da Nardo gjestet Halden stadion lørdag.

Etter en forrykende vår-åpning av Kvik Halden, og tabelledelse i den første del av sesongen, har høsten langt i fra vært noen suksess.

Seieren lørdag over Nardo var knepen, og selv om 1-0 hjemme ga de viktige tre poengene, klarte ikka Halden-laget å ta inn forspranget på Ullensaker/Kisa, som slo Moss.

Kvik Halden ligger nå med 35 poeng etter 22 spilte kamper.

Tabellen i 2. divisjon avdeling 1

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • 50 000 i bot for promillekjøring

    En 35 år gammel mann er dømt til fengsel i 32 dager og en bot på 50.000 kroner for kjøring med 1,6 i promille. Mannen erkjente seg ikke skyldig i Fredrikstad tingrett i forrige uke, og hevdet han ikke husket at han hadde kjørt eller hvordan han havnet på stedet der politiet pågrep ham.

  • Pågrepet etter skyting

    To menn er pågrepet i Eidsberg etter skyteepisoden på et utested i Askim i går. Ifølge Smaalenenes Avis er mennene kjenninger av politiet. De to kom angivelig for å ta en gjest. Han skal ha blitt slått i ansiktet med en biljardkø. Ingen kom til skade under skytingen og politiet har heller ikke funnet kulehull.