NRK Meny
Normal

Viktige østfoldkamper i kveld

Sarpsborg 08 trenger poeng i medaljestriden, en divisjon under er poengbehovet prekært for Fredrikstad fotballklubb. Og følger Halden Topphåndball opp den sterke borteinnsatsen mot fjorårets sluttspill- og serievinner på årets første hjemmekamp?

Sarpsborg stadion

Nå er det et ensifret antall kamper igjen til å sikre at årets eliteserie blir en for historiebøkene i Sarpsborg. Første utfordring er nedrykkstruede Tromsø.

Foto: Christian Nygaard-Monsen / NRK

Kampen om medaljene spisser seg til mellom Brann, Molde og Sarpsborg 08. Alle tre har bortekamper i kveld. Sarpingene har tatt den lange turen til Alfheim stadion i Tromsø, der hjemmelaget må slåss med nebb og klør for å unngå nedrykk.

Minst like viktig er det å ta så mange poeng som mulig for FFK i dag, som har Start på besøk hjemme. Start ligger under suverene Bodø Glimt på tabellen, med Ulf Sandnes kun to poeng bak i kampen om opprykk til Eliteserien.

Halden Topphåndball åpnet sesongen med uavgjort 35–35 i Elverum, og debuterer hjemme mot Kolstad i Remmenhallen kveld

Resultatservicen ser du her:

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se 22.55-nyhetene

    Bengt-Eigil Ruud gir deg nyhetene fra NRK Østfold klokken 22.55

  • Barnehagene gikk 12 mill i minus

    Barnehageetaten i Fredrikstad hadde i fjor et underskudd på 11,9 millioner kroner. Det melder Fredriksstad Blad. Avisen skriver at underskuddet kunne vært enda større, men etaten fikk tilført 5,4 millioner kroner fra andre virksomheter i seksjonen.