NRK Meny
Normal

Viktige østfoldkamper i kveld

Sarpsborg 08 trenger poeng i medaljestriden, en divisjon under er poengbehovet prekært for Fredrikstad fotballklubb. Og følger Halden Topphåndball opp den sterke borteinnsatsen mot fjorårets sluttspill- og serievinner på årets første hjemmekamp?

Sarpsborg stadion

Nå er det et ensifret antall kamper igjen til å sikre at årets eliteserie blir en for historiebøkene i Sarpsborg. Første utfordring er nedrykkstruede Tromsø.

Foto: Christian Nygaard-Monsen / NRK

Kampen om medaljene spisser seg til mellom Brann, Molde og Sarpsborg 08. Alle tre har bortekamper i kveld. Sarpingene har tatt den lange turen til Alfheim stadion i Tromsø, der hjemmelaget må slåss med nebb og klør for å unngå nedrykk.

Minst like viktig er det å ta så mange poeng som mulig for FFK i dag, som har Start på besøk hjemme. Start ligger under suverene Bodø Glimt på tabellen, med Ulf Sandnes kun to poeng bak i kampen om opprykk til Eliteserien.

Halden Topphåndball åpnet sesongen med uavgjort 35–35 i Elverum, og debuterer hjemme mot Kolstad i Remmenhallen kveld

Resultatservicen ser du her:

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Anne Enger til Nobelkomiteen

    Tidligere Sp-politiker, stortingsrepresentant, statsråd og statsminister Anne Enger er utnevnt til Nobelkomiteen. Det opplyser Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum til Dagbladet. Enger går inn som første varamedlem, men blir fast representant om to år.

    Anne Enger og Morten Lang Ree
    Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK
  • Tror smuglere samarbeidet

    Lørdag ettermiddag måtte politiet stanse en norskregistrert varebil, som ikke stanset for tollkontroll. Bilen var lastet med over 660 kartonger sigaretter og nesten 1,4 tonn med alkoholvarer. En svenskregistrert bil med drøyt 570 liter alkohol ble også stanset av tollerne. Sakene ses i sammenheng, opplyser tollregion Øst.