NRK Meny
Normal

Viktige østfoldkamper i kveld

Sarpsborg 08 trenger poeng i medaljestriden, en divisjon under er poengbehovet prekært for Fredrikstad fotballklubb. Og følger Halden Topphåndball opp den sterke borteinnsatsen mot fjorårets sluttspill- og serievinner på årets første hjemmekamp?

Sarpsborg stadion

Nå er det et ensifret antall kamper igjen til å sikre at årets eliteserie blir en for historiebøkene i Sarpsborg. Første utfordring er nedrykkstruede Tromsø.

Foto: Christian Nygaard-Monsen / NRK

Kampen om medaljene spisser seg til mellom Brann, Molde og Sarpsborg 08. Alle tre har bortekamper i kveld. Sarpingene har tatt den lange turen til Alfheim stadion i Tromsø, der hjemmelaget må slåss med nebb og klør for å unngå nedrykk.

Minst like viktig er det å ta så mange poeng som mulig for FFK i dag, som har Start på besøk hjemme. Start ligger under suverene Bodø Glimt på tabellen, med Ulf Sandnes kun to poeng bak i kampen om opprykk til Eliteserien.

Halden Topphåndball åpnet sesongen med uavgjort 35–35 i Elverum, og debuterer hjemme mot Kolstad i Remmenhallen kveld

Resultatservicen ser du her:

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Jernalderfunn datert i Rygge

    Arkeologiske funn av rundt femti hus og femten graver i området ved Carlberg gård, Dilling og Såstad i Rygge er datert til tidlig jernalder. Det skriver Moss Avis. Utgravingene skjer i forbindelse med utbyggingen av nytt jernbanespor.

  • Kontroll på brannen

    Brannvesenet i Moss har kontroll over brannen i Dyreveien. I følge politiet har brannen startet i en røykvarsler med batteri som lå i et skap. Skader på skap, klær og tak.