NRK Meny
Normal

Viktig kamp for Sparta

Sparta Sarpsborg  reiser til Hønefoss søndag, der møter et hjemmelag som ikke har særlig mye å spille for.

FK Sparta Sarpsborg
Foto: www.fkspartasarpsborg.no

Hønefoss ligger såpass langt under tetlagene i 1. divisjon; Strømsgodset(54), Aalesund (53) og Bodø Glimt (44) med sine 36 poeng at de har lite å spille for. Laget har også Sogndal, Kongsvinger og Bryne mellom seg og Glimt.

Sparta derimot må kikke seg over skulderen, og passe seg for nedrykksspøkelset, som ligger bare tre poeng bak.

Har overrasket i år

Sparta Sarpsborg har tatt en rekke  viktige poeng i høst, og er i ferd med å gjøre alle forhåndstips om at Sarpsborg-laget var en ren dumpekandidat til skamme.

Men fortsatt er det 15 poeng å spille om og  Sparta Sarpsborg, som ligger rett over nedrykksstreken, må ha så mange av de 15 poengene som mulig.

Johannessen ute med tre gule

En seier på bortebane mot Hønefoss søndag flytter laget ytterligere bort fra "den røde sonen" i bunnen av tabellen. 

Hønefoss på sin side har ikke noe å spille for, men vil forsøke å vise seg fra en annen side enn i forrige runde, da Moss banket dem 7-3.

For Sparta Sarpsborg Bjørnar Johannessen ute med tre gule kort, mens Peter Hricko, Jørgen Pettersen, Pål Rustadstuen og Stian Andersrød er ute med skader, skriver Fotballmagasinet.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Skudd avfyrt i Askim

    Politiet leter etter to menn etter at det ble avfyrt skudd på et utestedet i Askim tidligere i ettermiddag. Det skriver Smaalenenes Avis. Ingen er kommet til skade i skytingen. Det er søkt med hund etter gjerningspersonene, skriver avisa.

  • Granskingsrapport utsatt

    Granskingsrapporten i varslersaken i Fredrikstad kommune blir utsatt igjen. Grunnen er at man vil forsøke å finne flere dokumenter og e-poster som ikke er arkivert. Rapporten skal finne ut av om påstanden om mobbing og trakassering av varslerne i kommunen stemmer. Rapporten vil ikke være klar før 1. mars neste år.