NRK Meny
Normal

Vet ikke hvor mange ansatte de har

Moss kommune skal nedbemanne 100 årsverk, men har ingen oversikt over hvor mange som er ansatt.

– Jeg blir forbannet når administrasjonen ikke kan gi oss disse tallene. Vi har heller aldri fått noen god forklaring på hvorfor dette er så vanskelig, sier ordfører Paul Erik Krogsvold til Moss Avis.

I følge ordføreren er det omlag 1700 ansatte i 2100 årsverk i Moss kommune. Men om dette er de eksakte tallene kan ingen i dag svare på.

Jobber med å rette opp

– Nedbemanningen blir jo omtrent håpløs når man ikke vet utgangspunktet. Derfor er dette overhodet ikke godt nok. Nå må posisjonen sette makt bak kravet om å få dette på plass, sier Tage Pettersen (H) til avisen.

kommunalsjef Inger-Johanne Fjeldbraaten sier at ledige stillingshjemler er en feilkilde i tallmaterialet som man nå jobber med å rette opp.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sarpsborg 08 får 7025 billetter

    Norges Fotballforbund har regnet ut hvor mange billetter som skal fordeles til de to lagene som skal spille cupfinale 3. desember. Sarpsborg 08 blir tildelt 7025 billetter, mens Lillestrøm får 8225. I tillegg legges det ut 2500 billetter for fritt salg. Sarpsborg kommer onsdag med mer informasjon om hvordan billettsalget skal foregå.