Vet hvem som er drept

Politiet opplyser i en pressemelding at de nå vet hvem som er blitt drept Moss.

Drap i Moss
Foto: Christopher Oulie / NRK

– Gjennom den pågående etterforskingen har politiet brakt på det rene hvem den avdøde er. Drapsofferet er en 29 år gammel mann bosatt i Moss. Politiet har igangsatt varsling av de pårørende, skriver kommunikasjonsrådgiver Øysten Stavdahl Paulsen i en pressemelding.

Avdøde blir obdusert ved Rettsmedisinsk institutt i løpet av fredagen.

LES OGSÅ:

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen i midten av 40-årene som ble pågrepet onsdag kveld er fortsatt siktet for forsettlig drap.

Mannen ble torsdag ettermiddag avhørt. Han erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen. Politiet ønsker ikke å kommentere nærmere hva som kom frem i avhøret.

Politiet fortsetter fredag med tekniske undersøkelser og med avhør av tiltalte og vitner.

LES OGSÅ:

Kom med drapstrussel fra vitneboksen

Dagen før drapet kom den drapssiktede mannen med drapstrusler fra vitneboksen i en annen straffesak, skriver Moss Avis.

Den siktede mannen var i Moss tingrett som vitne i en sak hvor han hadde anmeldt en 29 år gammel mann for ran. Dette er ikke den samme mannen som er drept.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Telenor sliter på Aspedammen

    Telenor innrømmer at de har problemer med å få reparerte bruddet på telefonlinjene til Aspedammen i Halden kommune. Telenor må ha sikkerhetsmannskaper på plass, ettersom arbeidene skal skje ved jernbanelinja. Det er dette som tar tid, ifølge kommunikasjonssjef Anders Krokan i Telenor.

  • Erstatningssak om Hankø-hytter

    Selskapet Hankø Utvikling og staten møtes nå i retten i en erstatningssak. Det er utbyggeren som krever erstatning for at byggeprosjektet med utleiehytter i Hankøsundet ble forsinket som følge av at Fylkesmannen i 2017 nektet igangsettelse, skriver Dagens Næringsliv.