NRK Meny
Normal

Varslet knivstikking, ble selv pågrepet

Politiet har pågrepet mannen som meldte inn en knivstikking i Halden sentrum i ettermiddag. Han er etterlyst til soning av en fengselsdom.

Mulig knivstikking Halden

Her er personen som meldte fra om knivangrep i dialog med politiet i Jernbanegata i Halden. Mannen ble senere selv satt i arrest på grunn av manglende oppmøte til soning.

Foto: Østfoldnyheter24

Politiet har i kveld avsluttet letingen etter en antatt gjerningsperson, etter at de fikk melding om slåsskamp og en mulig knivstikking klokken 16:12. Slåssingen skjedde i en bolig i Jernbanegata, opplyser operasjonsleder Tom Sandberg.

– I den forbindelse skal det ha vært brukt kniv og en gjerningsperson har stukket fra stedet, sier Sandberg til NRK.

Politiet valgte å bevæpne seg siden det i utgangspunktet ble meldt om knivbruk.

Letingen fortsatte utover kvelden, men litt før klokken 20:00 opplyser Sandberg til NRK at de har avsluttet søket.

Men politiet kjenner identiteten til vedkommende, legger operasjonslederen til.

Ikke alvorlige skader

Mannen som varslet om knivangrepet er ifølge Sandberg undersøkt av ambulansepersonell, og har det politiet kaller overfladiske skader.

Det viste seg også at vedkommende var etterlyst til soning av en dom, derfor har politiet besluttet å sette ham i arresten.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ulykke på riksvei 115

    To biler skal ha frontkollidert på riksvei 115 ved Haug i Skiptvet. Tre personer er involvert, men skal ikke være betydelig skadd. Indre Østfold brannvesen er på vei.

  • Er klar for skogbrann

    Brannmannskaper i Østfold er i beredskap hvis skogbrannene i Sverige skulle spre seg over grensen. Det sier vaktleder Per Håkon Lauritzen brannvesenets Øst 110-sentral til Amedia.