NRK Meny

Varsler erstatningskrav

Nortura varsler et betydelig erstatningskrav mot konsulentselskapet COWI etter utbyggingen på Hærland i Eidsberg. Det melder Nationen. Utbyggingen av konsernets anlegg på Hærland har til nå kostet 770 millioner kroner, og det er en budsjettoverskridelse på 350 millioner. En del av budsjettsprekken skyldes økte investeringer underveis, blant annet fordi nybygget ble utvidet fra 9000 til 10500 kvadratmeter. Konsulentselskapet har ikke bestemt seg for hvordan det skal forholde seg til kravet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Til sykehus etter brann i Gressvik

    To personer er fraktet til sykehus etter en brann i en bolig i Gressvik i Østfold, melder politiet. Den ene skal ifølge politiet ha fått brannskader på en arm, og den andre har skader i et bein etter å ha hoppet fra 2. etasje.

  • Onsøy vant Golf NM

    Kvinnelaget til Onsøy Golfklubb vant NM i Golf 1. divisjon. NM ble arrangert på Onsøy Golfbane i helgen. På laget var Jannicke Flesland, Amalie Valle og Ning Kheawsalab. Det er Fredriksstad Blad som skriver dette. Men det er ikke sikkert at klubben har nok spillere til å delta i eliteserien.