NRK Meny

Varetektsfengslet etter grov vold

En mann i midten av 50-årene fra Sarpsborg ble i dag framstilt for varetektsfengsling i fire uker, etter en grov voldsepisode på Greåker, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Mandag ettermiddag oppsøkte en mann Ullevål sykehus, og forklarte at han var blitt påført skadene etter å ha blitt utsatt for grov vold, sier politiførstebetjent Daniel Wallin Holm ved vold- og sedelighetsavsnittet i Østfold-politiets Felles kriminalenhet til avisa. Mannen har erkjent voldsutøvelsen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Slo til tre personer

    En 49-år gammel mann er anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha vært voldelig og utagerende på et utested i Sarpsborg rundt midnatt. Det var vekterselskapet ved utestedet som ringte til politiet, og da politiet ankom hadde vekterne vært nødt til å legge mannen i jern. Han skal ha slått til tre personer.

  • Økning i antall ambulanseturer

    De siste 10 årene har antall utrykninger og syketurer for ambulansetjenesten i Østfold økt med 70 prosent, skriver Smaalenenes Avis. Blant årsakene skal være lavere terskel for bruk av ambulanse, økt innbyggertall, høyere aktivitetsnivå på fritiden og en økning i antall eldre.