NRK Meny
Normal

Vant mot topplaget

Sarpsborg tok en fullt fortjent seier mot Ranheim i kveld.

De unge talentene, Hugues Wembangomo og Tobias Henanger, briljerte på 3-1 scoringen etter at Ranheimforsvaret var totalt utspilt.

Hugues la opp til Tobias som enkelt plasserte ballen i åpent mål.

– Jeg tar av meg hatten for de to. Det er kjempemoro å se at de unge spillerne kan bidra for oss. Det lover godt for klubben og fotallnorge i fremtiden, mener hovedtrener for Sarpsborg 08, Roar Johansen.

LES OGSÅ:

– Stor idrett

Sarpsborg 08 var det klart beste laget i første omgang, og ledet fullt fortjent til pause, etter scoring av Tom Eirik Breive etter 26 minutter. Ranheim kom mer med i andre omgang, men hjemmelaget ble for sterke.

Roar Johansen

Roar Johansen sa til NRK at han var veldig fornøyd med å score tre mål mot Ranheim.

Foto: Sondre Gjeldnes / NRK

–Vi viste fram stor idrett i første omgang, og vi skulle gjerne hatt større uttelling. Men uansett er jeg storfornøyd med å score tre mål, konstanterer Roar.

LES OGSÅ:

–Får aldri frispark

Øyvind Hoås etter Ranheim-kampen

Øyvind Hoås var frustrert etter kampen mot Ranheim.

Foto: Daniel Thømt / NRK

Angrepsspilleren Øyvind Hoås er tilbake fra skade, og var involvert i flere situasjoner som fort kunne endt med straffe. Selv er han lite fornøyd med bahandlingen han får fra dommerne.

–Jeg får aldri frispark, fordi det er ingen som blåser når en spiller på to meter faller. Uansett så er fotballen slik, og jeg har begynt å venne meg til det, sier Hoås.

–Nå er det bare utrolig deilig å være tilbake fra skade, og jeg merket det godt i beina at jeg ikke har trent ordentlig på tre uker, følger han opp.

Tar med det positive

Selv om bortelaget var et hakk under Sarpsborg, kan de allikevel ta med seg noe positivt fra kampen.

–Vi spiller en god andre omgang, og det skal vi ta med videre. Vi klarer ikke å sette sjansene våre mot slutten, og da vinner vi heller ikke fotballkamper. Alt i alt vinner Sarpsborg fortjent, sier Ranheim-trener, Per Joar Hansen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Berusede menn fikk marsjordre

    Mange berusede menn oppførte seg så dårlig i Østfoldbyene natt til søndag at de ble bortvist fra sentrum av politiet. I Fredrikstad fikk sju menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum, mens én ble bortvist fra et utested. I Halden ble to menn bortvist fra sentrum. Det samme gjaldt en mann i Moss. I tillegg ble en mann i Moss satt i drukkenskapsarresten etter å ha utført skadeverk på en eiendom. Også i Rakkestad fikk to berusede menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum etter en krangel på et utested.

  • Omkom i brann i Fredrikstad

    En person er bekreftet omkommet etter en brann i en leilighet på Lisleby i Fredrikstad. Sju personer er sendt til legevakt for sjekk. Politiet fikk melding om brannen like etter klokken 04 natt til søndag.

    Laster Twitter-innhold