NRK Meny

Vant journalistpris

Journalistprisen i Østfold 2015/2016 gikk til Ellen Ophaug i Fredriksstad Blad for varslersaken i Fredrikstad kommune. Juryen var aldri i tvil om at artikkelserien om teknisk drift i Fredrikstad kommune var den beste. Sarpsborg Arbeiderblad fikk hederlig omtale for jubileumsmagasinet «Olav i verden». Tor Viskum mottok prisen på vegne av avisen. Årets fotopris ble delt mellom Roy Freddy Andersen og Christian Nygaard-Monsen i NRK.

Ellen Ophaug og Tor Viskum
Foto: Jon Gimmingsrud / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Slo til tre personer

    En 49-år gammel mann er anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha vært voldelig og utagerende på et utested i Sarpsborg rundt midnatt. Det var vekterselskapet ved utestedet som ringte til politiet, og da politiet ankom hadde vekterne vært nødt til å legge mannen i jern. Han skal ha slått til tre personer.

  • Økning i antall ambulanseturer

    De siste 10 årene har antall utrykninger og syketurer for ambulansetjenesten i Østfold økt med 70 prosent, skriver Smaalenenes Avis. Blant årsakene skal være lavere terskel for bruk av ambulanse, økt innbyggertall, høyere aktivitetsnivå på fritiden og en økning i antall eldre.