NRK Meny
Normal

FFK vant 3-0 over Ham/Kam

Det ble hjemmeseier for FFK, som vant 3-0 over Ham/Kam på Stadion.

Håkon Wibe Lund foran Elverum-kampen

Håkon Wibe-Lund venter tøff kjemping fra Ham/Kam.

Foto: fredrikstadfk.no

Laster innhold, vennligst vent..

FFK klarte seg bra hjemme mot Ham/Kam og vant 2-0 over tabelljumboen. Målene var det Steffen Nystrøm, Dag Alexander Olsen og Mouhamed Gueye som stod for. På forhånd var FFK-trener Håkon Wibe-Lund forberedt på en tøff kamp.

- De er desperate og er klare over at de må vinne hver eneste kamp de spiller for å overleve. Det kommer til å gå ordentlig unna.

Treneren og hans mannskap tar i mot Ham/Kam på Fredrikstad Stadion søndag kveld. Motstanderne fra Hamar har kun skaffet seg fire poeng i år og er dermed å finne helt nederst på tabellen.

FFK trener på Fredrikstad Stadion

FFK forberedte seg til kamp sammen med publikum på Fredrikstad Stadion.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

- Det er en nøkkelkamp for dem om de vil overleve i førstedivisjon, men vi har forberedt oss godt, sier FFK-treneren.

I en god periode

Det har stemt godt for FFK den siste tiden. Rett nok ble det tap 0-1 for Bærum forrige serierunde, men Wibe-Lund velger å fokusere på spillet framfor resultatet.

- Vi rundspiller til tider Bærum og skaper ni sjanser. Dessverre klarte vi aldri å sette ballen i mål, men prestasjonen i seg selv var ikke noe å grine av. Vi har seks kamper bak oss med gode prestasjoner og ønsker å fortsette den trenden.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ønsket å være synlige, ble svindlet

    Det var et ønske fra enkelte avdelinger i Teknisk etat i Halden kommune om å være synlige for befolkningen, som ledet kommunen inn i svindelen til Det Norske Kartselskapet. Det forteller lederen for Kommunikasjon og service, Martin Vik. Det Norske Kartselskapet skal ha svindlet 600 000 kroner fra kommunen mellom 2012 og 2013.

  • Beslagla 500 kartonger

    Tollerne på Ørje stanset i natt en bil og beslagla 100.000 sigaretter. Politiet har pågrepet en estlender som er på vei til arrest og avhør.