NRK Meny

Vannscootersalget tar ikke av

Salget av vannscootere har ikke økt selv om de nå er sidestilt med fritidsbåter. Det ble solgt 1300 vannscootere i hele landet i fjor, og bransjen venter samme salg i år. Leif Bergaas, daglig leder i båtbransjeforbundet Norboat, mener dette delvis skyldes at flere kommuner har varslet begrensninger i bruken.

VANNSCOOTER
Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Spydeberg på rådmannsjakt igjen

    Rådmann Gry Sjødin Neander i Spydeberg har takket ja til å bli ny rådmann i Kongsvinger. Neander har vært rådmann i Spydeberg siden september 2017, og skulle etter planen sittet i stillingen til ny kommune er etablert 1. januar 2020. – Arbeidet med å sikre ny ledelse i Spydeberg har selvsagt allerede startet, skriver ordfører i Spydeberg Petter Schou.

  • Krever utredning om Tim Daniel

    Sakkyndige må finne ut hvorfor seksten måneder gamle Tim Daniel døde. Det krever foreldrene. Gutten var avhengig av helsehjelp døgnet rundt, men mistet livet mens han bodde i en kommunal barnebolig i Sarpsborg. Fylkesmannen mener Sarpsborg kommune har brutt kravet om forsvarlige tjenester, men at kommunen ikke kan klandres for selve dødsfallet.

    Tim Daniel Harlem
    Foto: Privat