NRK Meny
Normal

Været i nord forsinker Norwegian

På det meste har flyene vært to timer forsinket til Moss lufthavn Rygge onsdag.

Norwegian i Bardufoss

Flytrafikken i Nord-Norge skaper ringvirkninger over hele landet.

Foto: Kjartan Ovesen, NRK

Torsdag lover markessjef Silje Thoresen på Moss lufthavn Rygge, at flyene igjen skal gå som normalt.

- Alt skal gå som normalt igjen fra torsdag morgen, sier Thorsen til NRK Østfold.

Tromsøflyet forsinket

Flyvninger over det ganske land har fått føle ringvirkninger av det stygge været i Nord-Norge. På Rygge merket man det først med avgangen fra Tromsø og Bodø, som landet nesten to timer forsinket onsdag.

- Ellers har forsinkelsene onsdag vært fra noen minutter til en halv timers tid, sier Thorsen.

Kan ikke styre været

Den siste ruta fra Stavanger som skulle landet på Moss lufthavn Rygge klokken 21.25 onsdag, er også rammet av forsinkelsene.

- Forsinkelser i slike tilfeller sprer seg etterhvert til de aller fleste flyvningene. Flyet fra Stavanger skal være landet til klokken 21.50 på Rygge, altså 25 minutter forsinket, sier Thorsen. Hun understreker at alt skal være i normal rute igjen til torsdag morgen.

- Været kan man ikke styre, men det er helt spesielt at det har ført til forsinkelser i dag. Det er ingenting som tyder på at det blir slik torsdag, sier markedssjefen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Promillekjørte med barn i bilen

    En kvinne i 40-åra er anmeldt for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand med tre mindre barn i bilen i Sarpsborg søndag kveld. Kvinnen tilsto å ha tatt sterke medisiner. Førerkortet er beslaglagt og barnevernet er orientert, melder politiet.

    Laster Twitter-innhold
  • Oppfordrer til Donald-klikk

    Flere Østfold-politikere oppfordrer folk om å stemme på Fredrikstad som en by som får en egen Donald-historie. Kampen står mellom Fjærdrikstad, Hahahamar, Trandheim og Stavander. Fredrikstad ligger 700 stemmer bak Hamar søndag kveld, 3,5 time før avstemningen stenger.

    Laster Twitter-innhold