NRK Meny
Normal

Uvirkelige gull-dager for Ragnhild

- Det har vært helt kaotiske dager, nesten uvirkelig, sier Ragnhild Aamodt fra Skjeberg etter gullfeiring i Bejing.

Håndballjentene 2008

Gøril Snoroeggen med Ragnhild Aamodt (i midten) og Katja Nyberg med gullmedaljene.

Foto: Johansen, Erik / SCANPIX

Sent i går kveld landet håndballjentene på Gardermoen. To av dem fra Østfold, har vært med og skrevet ny norsk OL-historie. Kari Mette Johansen fra Lisleby og skjebergjenta Ragnhild Aamodt.

Mye fest

Sistnevnte snakket vi med etter at enda en gull-fest var fordøyd tirsdag.

Hør hele intervjuet her: Håndballjenta Ragnhild Aamodt

- Vi fikk oss heldigvis noen dager i Bejing slik at vi fikk festet fra oss og roet oss litt ned. Men så kom vi jo hjem til Norge i går, og da var det full fest her. Det er utrolig morsomt, sier Ragnhild Aamodt.

Hun forteller om en helt spesiell seierstemning i garderoben etter at de nærmest hadde utklasset Russland i OL-finalen.

- Vi ble litt spredd rundt, noen i dopingkontroll, noen snakket med media og masse styr. Noen gikk bare rundt og svirrer i garderroben. Men vi hørte på god musikk og fikk oss noen øl, forteller østfoldjenta i radiointervjuet .

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ønsker to-etasjers tog

    Jernbanedirektoratet har ikke gitt opp søket etter to-etasjers tog til Østfoldbanen. På Østfoldbanen er det i dag trangt på togene, og direktoratet ønsker derfor å leie dobbeltdekkere som de kan sette i trafikk.
    Informasjonssjef i Jernbanedirektoratet, Svein Horrisland, bekrefter at de nå skal i dialog med levereandører.

  • Kronerulling for tunnelutredning

    I Moss er det startet kronerulling for å få utredet langtunnel som et alternativ til det vedtattet dobbeltspor langs havna. Siden onsdag er det samlet inn drøyt 100 000 kroner. Bedre byutvikling Moss trenger 200 000 kroner til en utredning fra Norsk Bane. Målet er at den skal være klar før budsjettbehandlingen i Stortinget, sier Jonathan Parker som er en av initiativtakerne til kronerullingen