NRK Meny
Normal

Uvirkelige gull-dager for Ragnhild

- Det har vært helt kaotiske dager, nesten uvirkelig, sier Ragnhild Aamodt fra Skjeberg etter gullfeiring i Bejing.

Håndballjentene 2008

Gøril Snoroeggen med Ragnhild Aamodt (i midten) og Katja Nyberg med gullmedaljene.

Foto: Johansen, Erik / SCANPIX

Sent i går kveld landet håndballjentene på Gardermoen. To av dem fra Østfold, har vært med og skrevet ny norsk OL-historie. Kari Mette Johansen fra Lisleby og skjebergjenta Ragnhild Aamodt.

Mye fest

Sistnevnte snakket vi med etter at enda en gull-fest var fordøyd tirsdag.

Hør hele intervjuet her: Håndballjenta Ragnhild Aamodt

- Vi fikk oss heldigvis noen dager i Bejing slik at vi fikk festet fra oss og roet oss litt ned. Men så kom vi jo hjem til Norge i går, og da var det full fest her. Det er utrolig morsomt, sier Ragnhild Aamodt.

Hun forteller om en helt spesiell seierstemning i garderoben etter at de nærmest hadde utklasset Russland i OL-finalen.

- Vi ble litt spredd rundt, noen i dopingkontroll, noen snakket med media og masse styr. Noen gikk bare rundt og svirrer i garderroben. Men vi hørte på god musikk og fikk oss noen øl, forteller østfoldjenta i radiointervjuet .

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tilbyr sluttpakke til alle ansatte

    Askim & Spydeberg Sparebank har tilbudt sluttpakke til alle sine drøyt 60 ansatte, skriver Smaalenenes Avis. De ansatte skal ha blitt informert på et personalmøte forrige uke. Administrerende banksjef Rune Hvidsten sier til avisa at det ikke vil bli snakk om oppsigelser.

  • Slevik tapte toppkamp

    Toppkampen mellom Slevik og Sveiva endte med tap til fredrikstadlaget 3–5. I Skjeberghallen har Sarpsborg møtt Sandnes. Sarpingene vant kampen 12–9. Slevik ligger på tredjeplass på tabellen, mens Sarpsborg ligger på femte.