NRK Meny
Normal

Setter inn flere båter nyttårsaften

Bastø Fosen tok politikerne på ordet, utvider med flere avganger på nyttårsaften.

Bastø Fosen setter inn to ekstra avganger fra hver side av fjorden på nyttårskvelden.

Fikk kritikk

Endringen skjer etter at selskapet fikk kritikk av både mosseordfører Tage Pettersen og stortingsrepresentant Ingjerd Schou for å ha et for dårlig tilbud på jul- og nyttårsaften.

– Vi har tatt innspillet om at man ønsket å få utvidet rutetilbudet på nyttårsaften. Og vi setter dermed opp ekstra avganger, sier daglig leder i Bastø Fosen, Audun Sætre.

Dermed blir det to ekstra avganger fra Moss og to fra Horten nyttårsaften, med siste avgang 21.45 fra Horten - i stedet for 18.45.

Samme til neste år

Og Bastø Fosen lover at det vil bli slik også neste år.

– Vi vil sette opp ekstra ruter utover det vi har hatt til neste år uansett hva trafikken blir i år. Så vil vi sette opp utvidet tilbud både på julaften og nyttårsaften neste år, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Setter opp fartsgrensen på E6

    Fra mandag kan man igjen kjøre i 110 km/t på E6 mellom Korsegården i Ås og Moss, skriver Moss Avis. Gjennom vinteren har strekningen hatt fartsgrense på 100 km/t.

  • Fire av fem bedrifter med mangler

    Fire av fem bedrifter i Østfold og Akershus som ble kontrollert av arbeidstilsynet i februar og mars, hadde feil og mangler på produksjonsutstyr. Slike mangler kan føre til alvorlige skader, mener tilsynet.