NRK Meny
Normal

Utsetter redaktør-ansettelse

Fortsatt ingen avklaring for de tre aktuelle kandidatene.

Ill. foto
Foto: Rainer Prang / NRK

- Det blir ingen ansettelse av ny redaktør i Halden Arbeiderblad denne uken, sier styreleder i avisen Yngvar Karlsen til NRK Østfold onsdag.

I forrige uke varslet han at en ansettelse ville komme denne uka, men han sier nå at det skal være styremøte i avisen kommende mandag (14. september).

- Det skjer ikke noe i denne saken før det, sier han.

Les også:
Ny redaktør neste uke
Ny HA-redaktør snart klar
10 søkere til redaktørjobb

Tre aktuelle kandidater

Det var ti søkere til stillingen som redaktør i Halden Arbeiderblad, etter at Frode Rekve sluttet den 1. september for å gå over i stillingen som leder av Institutt for journalistikk i Fredrikstad.

Med mindre styret gjør en helomvending før eller under møtet kommende mandag er det tre aktuelle kandidater igjen av de ti søkerne.

Det tre aktuelle kandidatene til stillingen er HAs nyhetsredaktør Øyvind Kvitnes, politisk reporter i VG Andreas Nielsen og reportasjejournalist - tidligere nyhetsredaktør i Fredriksstad Blad, Hans Petter Kjøge.

Les også:
Tilbudt lederjobben ved Institutt for journalistikk
Nytt styre i Halden Arbeiderblad
Styret i HA trekker seg
- Forkastelig å si opp redaktøren
HA-redaktøren må gå

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Venter på bergingsbil

    Vegtrafikksentralen øst melder at det er ventetid for bergingsbil som kan få bort et vogntog som stenger for Oslofjordtunnelen i retning Drøbak. Det er uvisst hvor lenge tunnelen blir stengt.

  • Oslofjordtunnelen stengt mot Drøbak

    Oslofjordtunnelen i Akerhus og Buskerud er stengt i retning mot Drøbak. Det pågår berging av en vogntog i tunnelen, melder Vegtrafikksentralen øst.