NRK Meny

Uten førerkort for sjette gang

Halden tingrett har dømt en 25 år gammel haldenser til å utføre 45 timer samfunnsstraff for kjøring uten førerkort. Mannen har tidligere fått to forelegg og tre dommer for tilsvarende forhold. I februar i fjor fikk 25-åringen en betinget dom. I november ble han stanset på nytt, i prøvetiden for den forrige dommen. Tingretten slår fast at mannen i utgangspunktet skulle ha ubetinget fengsel, men fant spesielle forhold som forsvarte bruk av samfunnsstraff i stedet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Smuglet dopingmidler

    Svenske tollere beslagla dopingpreparater på Svinesund i går. Det var en reisende fra Norge som hadde med seg tre hetteglass med ulovlige dopingmidler, melder det svenske Tullverket på twitter.

  • Dømt for massiv vold

    En 42 år gammel mann er dømt til fengsel i et halvt år, etter at en mann ble slått bevisstløs i en leilighet i Sarpsborg sentrum for et år siden. To andre tiltalte i saken ble dømt til å utføre henholdsvis 240 og 210 timer samfunnsstraff. Mannen fikk brudd i ansiktet, skader som måtte opereres. De tre er dømt til å betale 71.800 kroner i erstatninger til mannen.