NRK Meny
Normal

Utelukker ikke flere Løvdal-år

Sportslig ansvarlig i Stjernen Hockey, Reidar Sundt, utelukker ikke at nåværende trener Ørjan Løvdal kan bli tilbudt en langtidskontrakt med klubben. 

Ørjan Løvdal
Foto: NRK

Det har vi ikke diskutert ennå, men Løvdal er helt klart en mulighet for oss også utover denne sesongen, forteller Reidar Sundt til NRK Østfold.

- Flere alternativer

Tirsdag uttalte Ørjan Løvdal at han svært gjerne kunne tenke seg en langtidskontrakt med klubben han nå trener.  

- Vi begynner å tenke på neste år når vinteren kommer. Vi har flere alternativer, og Løvdal er en av dem. Men han har også gjort en glimrende jobb som markedssjef, så vi får se på ting i et helhetsperspektiv,sier han.

Sundt er godt fornøyd med jobben den tidligere storspilleren har gjort som trener for Stjernen hittil denne sesongen.

Har tro på topp-plassering

- Ja, jeg er veldig godt fornøyd med jobben Ørjan har gjort. Resultatene har vært bra, selv om jeg kanskje skulle ønsket at de var enda litt bedre. Men det tror jeg kommer med den prosessen han har satt i gang.

- Før sesongen uttalte du at med Ondrej Steiner på laget ville Stjernen ha et bedre lag enn fjorårssesongen. Står du ved det ennå?

- Ja, jeg tror vi vil vise at vi har et bedre lag i år enn i fjor. Man ser jo hvor jevn serien er - alle kan slå alle, og jeg tror Stjernen fortsatt vil være et topplag i løpet av sesongen. Det er jeg ikke i tvil om, sier sportslig ansvarlig i Stjernen Hockey, Reidar Sundt. 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: