NRK Meny
Normal

Urørt-konsert fra Gamlebyen

På grunn av regnet er Urørt-konsertene flyttet inn i NRKs lokaler i Gamlebyen. Se direkte fra Urørt-scenen under Månefestivalen.

4 små konserter i forbindelse med Urørt i P3. Avholdes i bakgården hos NRK Østfold i Gamlebyen i Fredrikstad

Urørt konsert fra Gamlebyen i Fredrikstad

Månefestivalen arrangeres for tolvte år på rad i Fredrikstad førstkommende helg, 27.-29. juli.

Urørt-scenen, som er i NRKs lokaler i Gamlebyen, overfører fire konserter direkte fra arrangementet.

Dette er artistene/bandene du kan se direkte på nett:

  • Oslo-bandet Mayflower Madame er et indierock-band bestående av Rune Øverby, Petter Gudim Marberg, Ola Jørgen Kyrkjeeide og Trond Fagernes.

  • Bandet Verdensrommet er fra Skien og består av Andreas, Vetle, Ole Henrik, Martin.

  • Singer/songwriter Tammie Tambourine Maria Haugerød fra Fredrikstad. Hun har med seg Anette Aasgaard på gitar, Johanne Bjørnstad på bass og Emil Andersen på trommer.

  • Brødreparet Magnus og Stian Gulbrandsen i bandet Saturday City fra Moss.


LES OGSÅ:
Disse får lov til å spille på Månefestivalen

De fire bandene som spiller på Urørt-scenen vant en konkurranse der Urørt-redaksjonen valgte ut fire band som får opptre på Månefestivalen førskommende helg.

De fire vinnerne er i celebert selskap.

Sivert Høyem, Susanne Sundfør, Raga Rockers og The Soundtrack of Our Lives er blant andre artister som spiller på festivalen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Årsaken til skogbrannen ikke kjent

    Det er uklart hva som startet skogbrannen ved Røysåsen i Moss natt til i går. Brannen startet i et område hvor det pågikk anleggsarbeid og ansatte i Bane NOR var i går inne til avhør. Politiets krimteknikere har gjort undersøkelser på stedet men så langt er brannårsaken ukjent.

  • Sikret stål med knuter

    En vogntogsjåfør har blitt anmeldt for grov uaktsomhet, har fått kjøreforbud, og 73 000kr i overlastegebyr etter å ha brukt jekkestropper skjøtet med knuter til å sikre flere tonn med stålrør. Totalvekten var 62 tonn. Sjåføren ble stoppet i kontroll på Svinesund i går.