NRK Meny
Normal

Urørt-konsert fra Gamlebyen

På grunn av regnet er Urørt-konsertene flyttet inn i NRKs lokaler i Gamlebyen. Se direkte fra Urørt-scenen under Månefestivalen.

4 små konserter i forbindelse med Urørt i P3. Avholdes i bakgården hos NRK Østfold i Gamlebyen i Fredrikstad

Urørt konsert fra Gamlebyen i Fredrikstad

Månefestivalen arrangeres for tolvte år på rad i Fredrikstad førstkommende helg, 27.-29. juli.

Urørt-scenen, som er i NRKs lokaler i Gamlebyen, overfører fire konserter direkte fra arrangementet.

Dette er artistene/bandene du kan se direkte på nett:

  • Oslo-bandet Mayflower Madame er et indierock-band bestående av Rune Øverby, Petter Gudim Marberg, Ola Jørgen Kyrkjeeide og Trond Fagernes.

  • Bandet Verdensrommet er fra Skien og består av Andreas, Vetle, Ole Henrik, Martin.

  • Singer/songwriter Tammie Tambourine Maria Haugerød fra Fredrikstad. Hun har med seg Anette Aasgaard på gitar, Johanne Bjørnstad på bass og Emil Andersen på trommer.

  • Brødreparet Magnus og Stian Gulbrandsen i bandet Saturday City fra Moss.


LES OGSÅ:
Disse får lov til å spille på Månefestivalen

De fire bandene som spiller på Urørt-scenen vant en konkurranse der Urørt-redaksjonen valgte ut fire band som får opptre på Månefestivalen førskommende helg.

De fire vinnerne er i celebert selskap.

Sivert Høyem, Susanne Sundfør, Raga Rockers og The Soundtrack of Our Lives er blant andre artister som spiller på festivalen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brann i apparat under operasjon

    En operasjon ved Sykehuset Østfold Moss måtte avbrytes etter 15 minutter da det plutselig slo flammer ut av et apparat på operasjonssalen. Det skriver Moss Avis. Hendelsen skjedde i desember og er meldt inn til Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Den kunne ha vært farlig både for kirurg og pasient, sier Tom Nordby, avdelingssjef ved kirurgisk avdeling, til avisen.

  • Vil sikre elever internett hjemme

    Ikke alle elever har tilgang til internett, pc eller nettbrett hjemme. Det bekymrer Ap-politiker og lærerskolestudent Synne Skartlien i Rygge. I kommunestyret denne uka ber hun ordføreren svare på hva som skal gjøres for å sikre at elever har nødvendig utstyr hjemme.