NRK Meny
Normal

Ungdommen imponerer Jarmo Tolvanen

Stjernen må ta vare på talentene, sier klubbens nye trener.

Jarmo Tolvanen, trener i Stjernen

Suksessen med ungdomslagene viser at Stjernen har en viktig ogstor utfordring å videreføre, mener Jarmo Tolvanen.

Foto: Odd Skjerdal / NRK

.- Det er viktig for Stjernen å ta vare på talentene.

Det sier klubbens nye trener, Jarmo Tolvanen, som i går skrev under en to års kontrakt med Stjernen. Han er imponert over at tre av klubbens ungdomslag er blitt norgesmestere denne sesongen.

- Dette er riktig stort. Det skjer ikke ofte i hockeyverdenen at en klubb vinner tre gullmedaljer samme år. Dette er skikkelig heftig, sier Tolvanen. Han skrev i går under på en to års kontrakt som trener av Stjernens elitelag.

Ungdoms-suksessen forplikter også, mener klubbens nye trener.

At tre av Stjernens ungdomslag, U-15, U-16 og U-20 ble norgesmestre denne sesongen, betyr at det gror godt i klubbens ungdomsavdeling. Nå må framtiden bygges rundt disse talentene, sier Tolvanen.

- Alle som jobber for og omrking laget må naturligvis ta hensyn til dette, og sørge for at utviklingen fortsetter. Det blir en av våre største utfordringer.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Setter opp fartsgrensen på E6

    Fra mandag kan man igjen kjøre i 110 km/t på E6 mellom Korsegården i Ås og Moss, skriver Moss Avis. Gjennom vinteren har strekningen hatt fartsgrense på 100 km/t.

  • Fire av fem bedrifter med mangler

    Fire av fem bedrifter i Østfold og Akershus som ble kontrollert av arbeidstilsynet i februar og mars, hadde feil og mangler på produksjonsutstyr. Slike mangler kan føre til alvorlige skader, mener tilsynet.