NRK Meny
Normal

Ulykke i Østfoldbadet

En jente i begynnelsen av tenårene er hentet med luftambulanse etter en ulykke i Østfoldbadet i Askim.

Stupeulykke Østfoldbadet

En ung jente er hentet med luftambulanse etter en badeulykke.

Foto: Freddie Larsen

Ulykken skjedde søndag ettermiddag liltt etter klokka 14. Jenta hadde smerter i hodet og nakken, men var ved bevissthet da hun ble hentet av luftambulansen og fløyet til Oslo Universitetssykehus.

Søndag kveld opplyser sykehuset at jenta på 13 år har kommet fra ulykken med lettere skader.

Ikke stupeulykke

Det ble først meldt at 13-åringen hadde skadet seg i en stupeulykke.

– Det stemmer ikke, hun skallet kraftig i taket på vei opp i kaldstampen vår, men skadene er svært like de som kan oppstå ved en stupeulykke, opplyser daglig leder ved Østfoldbadet, David Koht-Norbye.

– Det er dessverre litt trangt ved kaldstampen og lavt under taket. Hun slo hodet sitt kraftig på vei uti, forteller Koht-Norbye.

Badevaktene vurderte situasjonen som så alvorlig at de tlkalte ambulanse som igjen ba om luftambulanse og sjekk på Ullevål.

– Kommer Østfoldbadet til å vurdere sikkerheten ved stampen?

– Vi har aldri opplevd skader her tidligere. Nå skal vi først følge opp både jenta, familien og venninnene hennes så godt vi kan, sier Koht- Norbye.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tatt uten førerkort

    Politiet i Fredrikstad har anmeldt en mann i slutten av 40-årene for kjøring uten gyldig førerkort. Mannen ble stanset under en kontroll i Borgarveien i formiddag.

  • Moi møter Manchester City

    Mohamed Elyounoussi og FC Basel skal møte Manchester City i 8. delsfinalen i Champions League. Det er resultatet fra trekningen i dag. Kampene spilles i februar og mars neste år.

    Mohamed Elyounoussi
    Foto: Roar Strøm / NRK