NRK Meny

Ulovlig pengespillreklame øker

Det er en økning i ulovlig pengespillreklame som rettes mot Norge. Nå tar Medietilsynet kontakt med mediemyndighetene i Storbritannia, Spania, og Nederland.

Etter norsk regelverk kreves det en tillatelse for å sende pengespillreklame. Flere tv-kanaler som sender til Norge fra utlandet har pengespillreklame for spillselskaper det ikke er gitt tillatelse for, slik som Betsson, Unibet og Norgesautomaten.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Valgte feil gir

    En uheldig sjåfør rygget inn i en politibil i Fredrikstad kl 3:30 i natt. Under en rutinekontroll ble en bil stanset av politiet. Sjåføren var edru og fikk kjøre videre, men satte ved uhell bilen i feil gir og rygget dermed på en politibil. Det blir ingen anmeldelse, og begge parter skrev skademelding.

  • Slåsskamp på Skjærhalden

    Tre mindreårige gutter var involvert i en slåsskamp på Skjærhalden kl 1 i natt. I følge operasjonsleder i Øst politidistrikt, Finn Håvard Aas, ble ingen skadet og guttene ble fraktet hjem til foresatte. Han vet ikke om slåsskjempene var påvirket av alkohol eller narkotika, men det opprettes sak.