UKM-fest i Halden

Lørdag var det duket for ungdommens kulturmønstring i Halden.

- Vi er storfornøyde med hele arrangementet, smiler arrangementleder, Fredrik Ahlsen.

Mange talenter

Mange unge og talentfulle ungdommer hadde i helgen tatt seg turen til Brygga kultursal i Halden, for å vise hva de virkelig var gode for. Sanne Kvitnes var en av de unge talentene som dukket opp, og hun likte seg svært godt.

- Det var utrolig morsomt å delta her på UKM. Jeg deltok også i fjor og synes det er like bra i år, sier hun.

- Samtidig er det også veldig fint å kunne se hva mange av ungdommene i byen er gode til. Det er heller ikke tvil om at alle deltakerne fikk god støtte fra det fantastiske publikumet, forteller hun.

Gleder seg til fylkesmønstring

Arrangementlederen, Fredrik Ahlsen, synes lokalmønstringen denne helgen var utrolig underholdende, men vet at å arrangere hele fylkesmønstringen kan bli veldig spennende.

- 1. Mai skal fylkesmønstringen foregå i Halden, og det blir stort for oss, sier Ahlsen.

- Ikke bare får vi vist våre talentfulle ungdommer, men også den flotte byen vår. Vi kommer nok til å dele opp arrangementet over flere saler, for det er så mange deltakere. Om været er godt nok håper vi også på å få til en scene ute, avslutter arrangementlederen med et smil om munnen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Utvik mister flere viktige kamper

    Sarpsborg 08-spiller Bjørn Inge Utvik pådro seg en hofteskade i U21-landskampen søndag. Han mister dermed flere viktige kamper for klubben framover, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

    Bjørn Inge Utvik klar for Sarpsborg 08
    Foto: Sarpsborg 08
  • Utsetter kampen i Mysen

    I kveld skulle Mysen/HIL spilt om opprykk til 5. divisjon. Nå er kampen utsatt til torsdag kveld, melder Smaalenenes Avis. Grunnen er at den knivdrepte Mysen-mannen har vært en del av fotballklubben i oppveksten og har mange nære kamerater på laget.