NRK Meny
Normal

Ufortjent poengtap for Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 spilte søndag en god kamp mot Bryne, men til tross for flere store sjanser endte kampen med en ufortjent seier til gjestene.

Sarpsborg stadion
Foto: Sebastian Nordli / NRK

Kampen startet i et høyt tempo og allerede etter tre minutter fikk gjestene fra Bryne et noe kontroversielt straffespark.

Marius Helle gjorde ingen feil fra krittmerket og sendte bortelaget sikkert i føringen.

Se tabellen og toppscorerne i 1. divisjon.

Det tok imidlertid ikke lang tid før Sarpsborg 08 utliknet ved Øyvind Hoås. Den høyreiste spissen viste frem elegant teknikk og trikset litt for seg selv før han kombinerte fint med Berat Jusufi.

Hoås tok godt vare på sjansen og dunket ballen i mål til 1-1.


Kampen fortsatte i et forrykende tempo med mange sjanser, der hjemmelagets Øyvind Hoås og Michael Røn sto for de aller fleste.

De to spillerne kombinerte fint ved flere anledninger og etter 37 minutter bar samarbeidet frukter. Hoås headet en lang ball ned i beina til Røn, som dundret ballen i nettet via stolpen.


Heller ikke denne gangen tok det lang tid før utlikningsmålet kom.

Kun tre minutter tok det før bortelagets Sverre Larshus Larsen satt ballen kontant i mål, etter pasning fra Allan Borgvardt, og dermed sørget for at lagene kunne gå til pause på stillingen 2-2 etter en spennende første omgang.

Andre omgang


Omgangen etter hvilen levde desverre aldri opp til forventningene, slurv, lavt tempo og en til tider svak dommer gjorde resten av kampen til en lite minnerik opplevelse, til tross for et par gode sjanser.


Etter 85 minutter klarte imidlertid Bryne, ved Ronny Espedal, å omsette en av sjansene sine til et mål, og stjal dermed med seg alle tre poengene fra Sarpsborg Stadion.


Sarpsborg 08 ligger etter dagens tap på nedrykksplass i første divisjon.

Se tabellen og toppscorerne i 1. divisjon.

Bortekampen i begynnelsen av april endte 0-0, mens det ble 1-1 i fjorårets kamp.

Se høydepunkt fra bortekampen.

Video nsps_upload_2009_4_5_21_52_22_2539.jpg

Se høydepunktene fra Sarpsborg 08s siste kamp før ferien, 2-2 mot Sogndal:

Video nsps_upload_2009_7_13_10_43_9_655.jpg

Her finner du høydepunkter fra alle kampene i 1. divisjon til nå denne sesongen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Gutt meldt savnet

    En seks år gammel gutt er meldt savnet fra hjemmet sitt på Nøkkeland i Moss, melder politiet. Han har på seg blå jakke, blå bukse og grå hansker. Observasjoner bes meldt politiet på 02800.

  • Gasslekkasje på Glava

    En lekkasje i en naturgasstank på Glava i Askim er stanset, men lukten vil henge igjen i området en stund. Det melder politiet på Twitter. Gassen er ufarlig, men lukter vondt. Tanken står langs Fv 128.