NRK Meny
Normal

Uavgjort på Sarpsborg stadion

Det ble 2-2 mellom Sarpsborg 08 og Odd.

Sarpsborg 08
Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Kjetil Berge sendte Sarpsborg 08 i ledelsen etter 16 minutter, men Odd utlignet bare fire minutter senere. Sarpsborg gikk opp i ledelsen igjen da de kontret etter en stor Odd-sjanse, og Alejandro Castro headet inn 2-1 i det 65. minutt.

Fem minutter senere fikk Tom ERik Breive sitt andre gule kort, og måtte forlate banen.

11 minutter før full tid utlignet Odd ved Herolind Shala.

 • Se kampfakta her:
  Laster innhold, vennligst vent..

Sarpsborg 08's assistenttrener Ian Burchnall sa til til 08TV før kampen at det blir vanskelig mot Odd.

– De leder formtabellen, har ikke tapt siden i mai, tror jeg. Men det er en hjemmekamp, så da har vi selvtillit. Men det blir en vanskelig kamp.

Brian Deane viser tommel opp til spillerne på kap

Brian Deane har heller vendt tommelen ned for poenghøstingen de siste seriekampene. Nå gjelder det å sikre seg skalpen til Odd, som holder 2.-plassen bak Molde i eliteserien. Og med det tre viktige poeng.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

– Vi har spilt mot dem allerede en gang denne sesongen, og vet nok om dem til å vite hva vi har i vente. Vi fokuserer på denne seriekampen og de kommende, før vi har semifinalen, fortsetter Burchnall.

– Vi må ta initiativet, må prøve å dominere kampen. Være mer aggressive på banen. Vi har skuffet oss selv ved å gi bort poeng på hjemmebane i det siste, så vi vil finne tilbake til vinnerformen her.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Billigere å handle i Sverige

  Endringer i kronekursen har gjort det betydelig billigere å handle i Sverige de siste månedene, skriver E24.

  – Det er 5–6 prosent rabatt på valutakursen siden nyttår i tillegg til allerede lave priser. Nå blir det ekstra mye å spare på grensehandel og Sverige-turen, sier forbrukerøkonom Magne Gundersen i SpareBank 1 til nettstedet.

 • Sarpsborg innebandy-kvinner ute

  Sarpsborg tapte to kamper og spilte en uavgjort i helgens NM-sluttspill i innebandy. Dermed går de ikke til NM-semifinalen.