NRK Meny
Normal

Uavgjort i toppkamp på Sarpsborg stadion

Det så lenge ut til at Sarpsborg skulle ta alle tre poenge hjemme mot Brann, men et hjørnespark sørget for poengdeling.

Kristoffer Zachariassen

Bergenseren Kristoffer Zachariassen sørget for 1–0 til Sarpsborg.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Sarpsborg tok ledelsen etter 22. minutter. Jon-Helge Tveita stormet inn i 16-meteren og la ballen motsatt. Der dukket Kristoffer Zachariassen opp, og stupnikket ballen i mål.

Og det var hjemmelaget som presset videre. Men kvarteret før slutt så skåret bortelaget etter et hjørnespark. Vito Wormgoor knuste alle i lufta, og nikket ballen kontant i mål.

Etter utligningen var det Brann som presset på, og tolv minutter før fulltid gikk ballen i tverrliggeren etter nok et hjørnespark.

Men flere mål ble det ikke på Sarpsborg stadion.

Rosenborg klatrer dermed forbi Brann og opp til første plass på tabellen, etter å ha slått Sogndal 3–0 på Lerkendal. Sarpsborg beholder tredjeplassen.

Vi kommer tilbake med reaksjoner fra Sarpsborg stadion.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Til legevakt etter bilulykke

    En person ble sendt til legevakten etter trafikkuhellet i Hobølveien i Våler. En personbil og en lastebil var innblandet i ulykken. Veien er åpnet igjen etter ulykken.

  • Får to mobbeombud

    Østfold blir første fylke med to mobbeombud. I september starter et mobbeombud for barnehage og grunnskole, og med ombudet som har jobbet opp mot videregående skolene er det nå to ombud i Østfold. Målet er å ha en rød tråd med fokus på mobbing gjennom hele utdanningen, skriver fylkeskommunen på sine nettsider.