NRK Meny
Normal

Uavgjort i toppkamp på Sarpsborg stadion

Det så lenge ut til at Sarpsborg skulle ta alle tre poenge hjemme mot Brann, men et hjørnespark sørget for poengdeling.

Kristoffer Zachariassen

Bergenseren Kristoffer Zachariassen sørget for 1–0 til Sarpsborg.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Sarpsborg tok ledelsen etter 22. minutter. Jon-Helge Tveita stormet inn i 16-meteren og la ballen motsatt. Der dukket Kristoffer Zachariassen opp, og stupnikket ballen i mål.

Og det var hjemmelaget som presset videre. Men kvarteret før slutt så skåret bortelaget etter et hjørnespark. Vito Wormgoor knuste alle i lufta, og nikket ballen kontant i mål.

Etter utligningen var det Brann som presset på, og tolv minutter før fulltid gikk ballen i tverrliggeren etter nok et hjørnespark.

Men flere mål ble det ikke på Sarpsborg stadion.

Rosenborg klatrer dermed forbi Brann og opp til første plass på tabellen, etter å ha slått Sogndal 3–0 på Lerkendal. Sarpsborg beholder tredjeplassen.

Vi kommer tilbake med reaksjoner fra Sarpsborg stadion.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Promillekjørte med barn i bilen

    En kvinne i 40-åra er anmeldt for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand med tre mindre barn i bilen i Sarpsborg søndag kveld. Kvinnen tilsto å ha tatt sterke medisiner. Førerkortet er beslaglagt og barnevernet er orientert, melder politiet.

    Laster Twitter-innhold
  • Oppfordrer til Donald-klikk

    Flere Østfold-politikere oppfordrer folk om å stemme på Fredrikstad som en by som får en egen Donald-historie. Kampen står mellom Fjærdrikstad, Hahahamar, Trandheim og Stavander. Fredrikstad ligger 700 stemmer bak Hamar søndag kveld, 3,5 time før avstemningen stenger.

    Laster Twitter-innhold