Uavgjort i toppkamp på Sarpsborg stadion

Det så lenge ut til at Sarpsborg skulle ta alle tre poenge hjemme mot Brann, men et hjørnespark sørget for poengdeling.

Kristoffer Zachariassen

Bergenseren Kristoffer Zachariassen sørget for 1–0 til Sarpsborg.

Sarpsborg tok ledelsen etter 22. minutter. Jon-Helge Tveita stormet inn i 16-meteren og la ballen motsatt. Der dukket Kristoffer Zachariassen opp, og stupnikket ballen i mål.

Og det var hjemmelaget som presset videre. Men kvarteret før slutt så skåret bortelaget etter et hjørnespark. Vito Wormgoor knuste alle i lufta, og nikket ballen kontant i mål.

Etter utligningen var det Brann som presset på, og tolv minutter før fulltid gikk ballen i tverrliggeren etter nok et hjørnespark.

Men flere mål ble det ikke på Sarpsborg stadion.

Rosenborg klatrer dermed forbi Brann og opp til første plass på tabellen, etter å ha slått Sogndal 3–0 på Lerkendal. Sarpsborg beholder tredjeplassen.

Vi kommer tilbake med reaksjoner fra Sarpsborg stadion.