Sarpsborg klarte uavgjort mot serielederen

Sarpsborg 08 klarte til slutt 2-2 hjemme mot serieleder Ranheim. Nicolay Solberg og Morten Giæver ble heltene for hjemmelaget.

Blir det jubel for Hoås og S08?

Øyvind Hoås og Sarpsborg 08 klarte 2-2 hjemme mot serieleder Ranheim.

Det begynte derimot ikke bra for de blåstripete fra Sarpsborg. Etter kun fem spilte minutter stanget Robert Stene bortelaget i ledelsen.

Etter det tok hjemmelaget litt over, men slet med å komme til de helt store sjansene. Ranheim forsvarte seg godt og lå kompakt i forsvar.

Det ble ingen flere mål i første omgang og lagene gikk til pause på stillingen 0-1.

Underholdende andreomgang

De siste 45 minuttene tok opp der hvor de første hadde sluttet. Sarpsborg presset på, men det var Ranheim som skulle få scoring. Denne gangen ved Bendik Bye.

Eirik Malmo skrudde corneren inn i feltet, og Sarpsborg-keeper Haraldur Björnsson bokset ballen vekk.

Boksingen ble derimot ikke den klareringen han hadde håpet på, og etter litt klabb og babb kunne Bye banke ballen i mål fra kort hold, og dermed stod det 0-2 til serielederen.

Derfra så det ut til å gå mot en komfortabel Ranheim-seier, og vertene slet voldsomt etter 0-2-scoringen.

Sarpsborg 08 kom tilbake

Likevel klarte hjemmelaget å mobilisere noen krefter, men det var en straffe som ga Sarpsborg-spillerne et løft.

Etter en lang ball fra kaptein Ole Christoffer Heieren Hansen, kolliderte Øyvind Hoås med en Ranheim-forsvarer og ble tildelt straffe.

Den ekspederte Morten Giæver sikkert i mål, og dermed var det kamp på Sarpsborg Stadion igjen.

Derfra var det hjemmelaget som styrte showet, og etter 84 minutter fikk de betalt for slitet.

Innbytter Mohamed Elyounoussi driblet nydelig vekk to Ranheim-spillere og la ballen ut til Nicolay Solberg, som iskaldt chippet ballen over Ranheim-keeper Even Barli.

Det ble ingen flere scoringer, og kampen endte 2-2, noe som kan sies å være fortjent etter en jevnspilt match.