Uavgjort i håndaballthriller

HK Halden kom sent igang også i kveld. Det holdt til uavgjort for østfoldingene i søndagens kamp mot Molde.

Uavgjort for HK Halden mot Molde.

Når jeg kommer meg hjem i kveld og får tenkt på kampen kommer jeg til å være veldig godt fornøyd med ett poeng, for jeg syns ikke vi fortjener det i dag, sier Haldentrener Morten Holmen til NRK.

Heller ikke i dagens kamp klarte HK Halden å være med fra start. Etter ni minutter ledet gjestene fra Molde hele 5-1 og hjemmepublikummet fryktet det verste.

Vi må finne ut av hvorfor det blir slik og det er ikke første gang det skjer. Det er spillere som bommer, gjør tekniske feil og spillere som bryter avtaler vi har lagd og det må jo jeg også ta ansvar for, sier Holmen.

Halden kjempet seg inn i kampen igjen og ved pause var stillingen 12-9 til gjestene fra romsdalen.

Charlotte Bisser

HK Halden og Charlotte Bisser slet lenge mot Molde, men fikk til slutt med seg ett poeng.

Det viser klasse å klare å komme tilbake etter en sånn start, men vi må finne ut hvordan vi kan starte bedre, sier han.

Thrilleravslutning

Som i første serierunde nektet Haldenserne å gi seg og med tre minutter igjen utlignet Charlotte Bisser til 22-22, før samme Bisser sendte Halden i ledelsen for første gang ett minutt senere.

Vi viser en veldig god moral med å komme tilbake i dag igjen, men vi må begynne med å være med fra start. Det er alt for dårlig av oss å starte kampen slik. Vi merker også at vi mangler spillere i dag, sier Haldenspiller Malene Staal.

Molde gikk rett i strupen på Malene Staal og HK Halden.

Men Molde kom tilbake og utlignet med ett minutt igjen og da hjemmelagets Melanie Felber ikke klarte å utnytte sin sjanse sekunder før slutt endte det med poengdeling i Halden.

Halden har dermed en seier og en uavgjort etter de første kampene i årets Eliteserie.