NRK Meny
Normal

Uavgjort i håndaballthriller

HK Halden kom sent igang også i kveld. Det holdt til uavgjort for østfoldingene i søndagens kamp mot Molde.

Uavgjort for HK Halden mot Molde.
Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

Laster innhold, vennligst vent..

Når jeg kommer meg hjem i kveld og får tenkt på kampen kommer jeg til å være veldig godt fornøyd med ett poeng, for jeg syns ikke vi fortjener det i dag, sier Haldentrener Morten Holmen til NRK.

Heller ikke i dagens kamp klarte HK Halden å være med fra start. Etter ni minutter ledet gjestene fra Molde hele 5-1 og hjemmepublikummet fryktet det verste.

Vi må finne ut av hvorfor det blir slik og det er ikke første gang det skjer. Det er spillere som bommer, gjør tekniske feil og spillere som bryter avtaler vi har lagd og det må jo jeg også ta ansvar for, sier Holmen.

Halden kjempet seg inn i kampen igjen og ved pause var stillingen 12-9 til gjestene fra romsdalen.

Charlotte Bisser

HK Halden og Charlotte Bisser slet lenge mot Molde, men fikk til slutt med seg ett poeng.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

Det viser klasse å klare å komme tilbake etter en sånn start, men vi må finne ut hvordan vi kan starte bedre, sier han.

Thrilleravslutning

Som i første serierunde nektet Haldenserne å gi seg og med tre minutter igjen utlignet Charlotte Bisser til 22-22, før samme Bisser sendte Halden i ledelsen for første gang ett minutt senere.

Vi viser en veldig god moral med å komme tilbake i dag igjen, men vi må begynne med å være med fra start. Det er alt for dårlig av oss å starte kampen slik. Vi merker også at vi mangler spillere i dag, sier Haldenspiller Malene Staal.

Molde gikk rett i strupen på Malene Staal og HK Halden.

Molde gikk rett i strupen på Malene Staal og HK Halden.

Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

Men Molde kom tilbake og utlignet med ett minutt igjen og da hjemmelagets Melanie Felber ikke klarte å utnytte sin sjanse sekunder før slutt endte det med poengdeling i Halden.

Halden har dermed en seier og en uavgjort etter de første kampene i årets Eliteserie.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kuttskader i magen

    Politiet meldte i natt at de rykket ut med store politistyrker til Mysen etter at ei dame ble funnet med kuttskader i magen på en bensinstasjon. Kvinnen ble fløyet til Ullevål, hvor hun er til behandling. Kun overfladiske skader. Politiet melder at de har sikret gode spor fra stedet og har avsluttet den operative politinnsatsen på stedet.

  • Kokepåbud av drikkevann i Våler

    Store deler av Våler var uten vann i 21-tiden i kveld. Ved 22-tiden var hovedvannforsyningen lagt om slik at husstandene som ble rammet fikk tilbake vannet. Det er innført kokepåbud inntil godkjente vannprøver foreligger, skriver Moss Avis.