FFK og Godset delte poengene

Det endte 1-1 i kveldens Tippeligaoppgjør mellom FFK og Strømsgodset på Fredrikstad Stadion i kveld. Tarik Elyounoussi scoret for FFK og Ola Kamara satte ballen i nettet for Godset.

Tarik ble målscorer, men kunne ikke forhindre at det ble 1-1 mot Godset.

Tarik Elyounoussi blir gratulert av lagkameratene etter å ha scoret 1-0 målet for FFK. Han ble derimot ikke matchvinner i kampen mot Strømsgodset.

Kampen mellom Strømsgodset fra Drammen og rødbuksene fra Fredrikstad skulle vise seg å bli en jevnspilt affære. Begge lag hadde sine muligheter til å avgjøre kampen i sin favør, men ingen av lagene maktet mer enn det ene målet de scoret hver.

Målscorer Tarik

Tarik Elyounoussi scoret Fredrikstads ene mål på tampen av første omgang etter et frisparkinnlegg fra Etzaz Hussain. Borges stusset ballen videre, og Elyounoussi kunne lett sette ballen i det åpne målet.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-0, noe som kanskje var bortimot rettferdig. Rødbuksene startet best, men Godset kom mer og mer inn i kampen.

Borges laget straffe - for Godset

Andre omgang var også meget jevnspilt og det var to jevnt matchede lag som møttes på Fredrikstad Stadion. Spillet bølget fram og tilbake, og begge lag hadde sjanser nok til å sette ballen i mål. Det var derimot ikke før etter en drøy time ut i kampen at Godset maktet å få hull på byllen.

Lars Christopher Vilsvik lekte med FFK-forsvaret og dro seg nydelig gjennom. Borges havnet på etterskudd og felte Vilsvik på omtrent 14-15 meter, noe som resulterte i et korrekt dømt straffespark til drammenserne.

Straffesparket ekspederte Ola Kamara nydelig i mål og dermed stod det 1-1 på Fredrikstad Stadion.

Ola Kamara har nettopp satt inn utlikningen for Godset.

Ola Kamara feirer utlikningsmålet han satte inn fra elleve meter. Kampen endte med 1-1 i Fredrikstad.

Etter utlikningen så Godset meget farlige ut, og hadde flere muligheter til å gå opp i ledelsen, men verken Øyvind Storflor eller innbytter Eirik Markegård maktet å få ballen i mål til tross for delvis dominans på gressmatta.

Jevne sluttminutter

Etter at Godset utliknet ble det ikke satt inn noe nevneverdig press fra hjemmelaget. Godset hadde en stor mulighet ved Anders Ågnes Konradsen, men skuddet ble blokkert av en feilplassert Eirik Markegård.

Innbytter Simen Rafn satte derimot litt fart på hjemmelaget med sitt innhopp, men klarte ikke å gjøre seg nevneverdig for resultatet.
Mot slutten av kampen var stemningen meget amper og det ble delt ut et antall gule kort til hvert av lagene.

FFKs midtstopper Raio Piiroja pådro seg sitt tredje gule kort for sesongen, og må dermed stå over rødbuksenes neste kamp som er borte mot Odd Grenland.