NRK Meny
Normal

Tvil om Comet får spille i Halden

Cometstyret skulle ha levert en opprustningsplan for hallen. Det har ikke skjedd  og nå er det bare tre uker til seriestart.

Ill. foto
Foto: www.ikcomet.no

Det er fortsatt usikkert om ishockeylaget Comet fra Halden får spille eliteseriekamper i Halden Ishall denne sesongen.

Leder i arena- og arrangementsutvalget i Ishockeyforbundet, Øyvind Nordli. venter fortsatt på en opprustningsplan, mens seriestarten bare er tre uker unna.

Brøt tidsfrist

- Comet hadde frist på seg til første august med å sende en opprustningsplan. Men vi har ikke hørt noe fra verken Comet eller ishallstyret, sier leder i arena- og arrangementsutvalget i Ishockeyforbundet, Øyvind Nordli

Haldenklubben fikk dispensasjon til å spille hjemmekampene i eliteserien i Halden ishall forrige sesong, selv om forholdene for publikum, media og spillere er for dårlige.

Klubben har fått beskjed om at det ikke er aktuelt med dispensasjon utover denne sesongen. Og søknaden må ligge på bordet i løpet av få dager.

Kan bli krise

Roar Lund, leder i IK Comet Halden, sier at Comet har laget en plan for opprusting av hallen. Den skal legges fram for Halden kommune om få dager.

- Det vil bli krise hvis vi ikke får dispensasjon for denne sesongen. Da må vi i så fall kjøre publikum i buss til den nærmeste nabohallen, sier Lund.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Politiet tok førerkort

    Utrykningspolitiet stoppet tidligere i kveld en svensk bilfører som kjørte i 137 kilometer i timen i 90-sonen. Svensken ble stoppet på E18 i Eidsberg, skriver politiet på Twitter.

  • Totalforbud mot medbrakt alkohol

    Det blir nå totalforbud mot medbrakt alkohol på russefester, det skriver Aftenposten. Politidirektoratet sier til avisa at både parkeringsplasser og campingområder på russetreff trenger skjenkebevilling.