NRK Meny
Normal

TV-montør døde i fallulykke

En mann er bekreftet død etter en fallulykke ved Idrettsåsen i Skiptvet.

Fallulykke Skiptvet

Alle nødetatene rykket ut til hendelsen.

Foto: Freddie Larsen

Det opplyser Pål-André Thorsby, operasjonsleder i Øst politidistrikt, avdeling Follo.

Falt rundt fem meter

Mannen var på stedet for å utføre arbeid.

– Han jobbet som TV-montør og skulle ordne en parabolantenne. Han har stått på en stige som sto opp etter veggen, sannsynligvis opp mot andre etasje. Vi vet ikke om han har falt ned fra taket eller fra toppen av stigen, sier operasjonslederen.

Mannen skal være fra Indre Østfold og er i 50-årene.

Politiet antar at høyden var rundt fem meter. Politiet twitret om hendelsen like etter klokken 15 torsdag. Helsepersonell tok seg av mannen på stedet etter hendelsen, men livet sto ikke til å redde.

Arbeidstilsynet er varslet

Thorsby opplyser at de har varslet pårørende. Politiet prøver nå å danne seg et bilde av hva som har skjedd.

– Vi har ingen vitner til selve hendelsen, men vi snakker med folk på stedet. Mannen blir sendt til obduksjon, sier han.

Operasjonslederen sier at Arbeidstilsynet er varslet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Skal sjekke hus med trafikkstøy

    Omkring to tusen boliger i Østfold er utsatt for så mye trafikkstøy at Statens vegvesen må vurdere nærmere om noen av dem må støyisoleres. Det viser en kartlegging vegvesenet har gjort. Nesten alle disse boligene ligger i de fire største byene. Vegvesenet skal først luke ut åpenbare feil, sier sjefingeniør i vegavdelingen Østfold, Jan Antonsen.

  • Båtfyll-smell for 47-åring

    En 47 år gammel mann må sone i 36 dager, etter at han med høy promille kjørte en motorbåt rett på land. Det skjedde ved Fredagshølet på Hvaler sommeren 2016. Han må også betale 160 000 kroner i erstatning til tre passasjerer som ble skadet.