NRK Meny
Normal

Tunge regnskyer før kampen

FFK spiller kvalifiseringskamp til Europaligaen mot polske Lech Poznan i kveld. Følg kampen på våre nettsider.

FFK-LechPoznan

Det har vært varslet mye nedbør før torsdagskveldens kamp på Fredrikstad stadion, og en halvtime før kampstart er det tordenvær over Plankebyen.

FFK stiller med følgende lag:

Lasse Staw, Amin Askar, Raio Piiroja, Jan Tore Ophaug, Joachim Thomassen, Abgar Barsom, Ardian Gashi, Kasey Wehrman, Raymond Kvisvik, Everton, Celso Borges.

Vidar Martinsen begynner på benken mot Lech Poznan.

Les: Ny skade for FFK

Spesiell stemning

Foruten at kampen ser ut til å bli en regntung affære, ligger det an til å bli en helt spesiell stemning på stadion.

FFK har nemlig lange historiske forbindelser til Polen, og klubbens drakter er inspirert av det polske landslagets .

Fredrikstad-klubben fikk sine første drakter med hvite trøyer og røde bukser og strømper av det polske fotballforbundet.

Dette skal markeres i kveld ved at klubben igjen får drakter fra Polen - denne gang overlevert av Polens ambassadør i Norge.

Kveldens kamp dreier seg om kvalifisering til den nye Europaligaen .

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Frykter å få for mange ansatte

    De fem kommunene som skal bli Indre Østfold kommune i 2020, forsøker å unngå at ansatte blir overtallige når kommunene blir slått sammen. Det er blant annet innført nye regler når stillinger blir ledige. Nå skal det vurderes om det er mulig å dekke opp arbeidet uten å ansette en ny i kommunen.

  • Tatt tolv ganger uten førerkort

    En 37 år gammel haldenser er dømt til fengsel i et år og fire måneder blant annet for fire tilfeller av kjøring i narkorus og tolv tilfeller av kjøring uten førerkort. Mannen, som aldri har hatt førerkort, er dømt for kjøring i ruset tilstand fem ganger tidligere og han er straffet 17 ganger tidligere for kjøring uten førerkort.