NRK Meny
Normal

Truet og slått med skytevåpen

Politiet har som vanlig hatt en del å gjøre natt til søndag. Blant annet skal en kvinne være lettere skadet etter å ha blitt slått med et skytevåpen.

politibil

Illustrasjon: Politiet måtte rykke ut på forskjellige hendelser natt til søndag.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Dette er hva Øst politidistrikt melder fra nattens hendelser:

Politiet skriver at i Fredrikstad klokken 02.20 ble en kvinne og mann i 20-årene og en mann i 30-årene pågrepet etter at en eller flere av dem skal ha utøvd vold og truet en kvinne med våpen i Fredrikstad. Kvinnen er i 30-årene og skal være lettere skadet etter at hun ble slått med skytevåpenet. Etter hendelsen kjørte gjerningsmennene avgårde i bil, men ble innhentet av politiet.

I Sarpsborg like før halv ett ble en mann i 30-årene anmeldt for kjøring i ruset tilstand, uten førerkort og for besittelse av amfetamin.

Like før klokken tre i natt ble en svensk mann i 20-årene pågrepet etter at han kjørte bil i beruset tilstand.

I Fredrikstad ble en mann i 30 årene anmeldt for bruk av GHB, amfetamin og narkotiske piller etter at han ble liggende bevisstløs.

Halv fem sovnet en kvinne i 60-årene bak rattet og kjørte av E6 ved Storebaug. Hun er nå anmeldt og har fått førerkortet beslaglagt.

I løpet av natten har det vært innbrudd i boder i sentrum av Halden. Der er det stjålet blant annet verktøy.

Øst politidistrikt, avdeling Follo, melder at det har vært stille og rolig i Indre Østfold.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • FBK møter Larvik

    Fredrikstad Ballklubb skal møte Larvik i kvartfinalen i sluttspillet i håndball. Det ble klart etter at Larvik valgte å spille mot Fredrikstad. FBK vant den ene kampen mot Larvik i serien denne sesongen.

  • Tar trolig FFK til retten

    Tidligere FFK-profil Hans Erik Ramberg er misfornøyd med måten han ble sagt opp på av klubben i fjor i høst, og nå må partene trolig møtes i retten. Ramberg var ansatt i en 50 prosent stilling som markedsansatt i FFK, men mistet jobben da klubben rykket ned. Etter gårsdagens rettsmekling i Fredrikstad tingrett har partene fortsatt ikke kommet til enighet, skriver Fredriksstad Blad.