NRK Meny
Normal

Truet og slått med skytevåpen

Politiet har som vanlig hatt en del å gjøre natt til søndag. Blant annet skal en kvinne være lettere skadet etter å ha blitt slått med et skytevåpen.

politibil

Illustrasjon: Politiet måtte rykke ut på forskjellige hendelser natt til søndag.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Dette er hva Øst politidistrikt melder fra nattens hendelser:

Politiet skriver at i Fredrikstad klokken 02.20 ble en kvinne og mann i 20-årene og en mann i 30-årene pågrepet etter at en eller flere av dem skal ha utøvd vold og truet en kvinne med våpen i Fredrikstad. Kvinnen er i 30-årene og skal være lettere skadet etter at hun ble slått med skytevåpenet. Etter hendelsen kjørte gjerningsmennene avgårde i bil, men ble innhentet av politiet.

I Sarpsborg like før halv ett ble en mann i 30-årene anmeldt for kjøring i ruset tilstand, uten førerkort og for besittelse av amfetamin.

Like før klokken tre i natt ble en svensk mann i 20-årene pågrepet etter at han kjørte bil i beruset tilstand.

I Fredrikstad ble en mann i 30 årene anmeldt for bruk av GHB, amfetamin og narkotiske piller etter at han ble liggende bevisstløs.

Halv fem sovnet en kvinne i 60-årene bak rattet og kjørte av E6 ved Storebaug. Hun er nå anmeldt og har fått førerkortet beslaglagt.

I løpet av natten har det vært innbrudd i boder i sentrum av Halden. Der er det stjålet blant annet verktøy.

Øst politidistrikt, avdeling Follo, melder at det har vært stille og rolig i Indre Østfold.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tatt i ranet bil

    Politiet i Halden har pågrepet en mann og en kvinne i en svenskregistrert bil. Bilen ble ranet fra eieren for en uke siden. Ingen av de pågrepne har førerkort, og siden begge var ruset skal det tas utvidede prøver. Politiet knytter også de to til et innbrudd i en bedrift i Halden.

  • Skader i armen

    En bilfører sjekkes for skader i armen etter kollisjonen i Osveien i Rakkestad. To biler var involvert, det er ikke meldt om andre skader, opplyser politiet.