NRK Meny
Normal

- Svak borteform kan få konsekvenser for spillerne

Morgan Andersen er ikke fornøyd med den labre borteformen til FFK. Nå truer han med konsekvenser overfor spillerne hvis ikke de skjerper seg.

Morgan Andersen
Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

VIDEO: Alle tiders FFK
LES OGSÅ: Legendarisk fotballkommentar

FFK har sluppet inn ti mål og har tapt alle sine tre bortekamper i årets tippeliga.

Det bekymrer direktøren i klubben.

- Uakseptabelt

- Vi har et lag som har kapasitet til å være blant de fire beste. Skal vi greie det, er det helt uakseptabelt å prestere som vi gjør på bortebane, sier han til Demokraten, før han fortsetter:

- Som sportslig ansvarlig kan jeg ikke leve med det. Det blir aldri akseptert i FFK, og vil få åpenbare konsekvenser hvis det fortsetter.

Søndag kom det 600 mennesker på stadion for å se FFK på TV.

- Det forteller alt om hvor mye laget og spillene betyr i denne byen. Det ansvaret må spillerne vise at de tar. Hvis ikke er det ikke plass til dem i FFK, sier han til avisen.   

 

Tromsø-FFK
Foto: RUNE STOLTZ BERTINUSSEN / SCANPIX

- Må gi blod og svette

FFK-direktøren ser ikke bort fra muligheten om å kjøre to vidt forskjellige lag på hjemme- og bortebane.

- Vi må ha spillere som viser at de er villige til å gi både blod og svette. Spillere som har den mentale ork til å stå opp på bortebane. Vi må sette sammen et lag som er villig til å ta den jobben, sier han.

- Det er faktisk det som kreves om de vil være med på dette. Det er en del av jobben de er ansatt i FFK for å gjøre.

Andersen mener at FFK har kapasitet til å hevde seg blant de fire beste i Tippeligaen.

- Troppen vi rår over skal være god nok til det. Men fortsetter vi som i Tromsø, kan vi like gjerne bli nummer tolv. Det er alvoret i situasjonen, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tørrkokte kjele

    Nødetatene rykket i natt ut til Hæraveien i Mysen, etter melding om en tørrkokt kjele. Det skal ha vært mye røyk, men ingen åpne flammer. Kjelen ble båret ut, og eier av leilighet ble kjørt til legevakta for sjekk.

  • Tar over en krevende jobb

    Det blir en stor og krevende oppgave å drive Sykehuset Østfold videre. Det sier Irene Dahl Andersen, som fra i morgen blir konstituert direktør ved sykehuset. Just Ebbesen trakk seg som direktør i går. Nå må alle stå sammen for å få orden, sier Irene Dahl Andersen.

    Irene Dahl Andersen
    Foto: NRK